Setari Cookie-uri

Veste trista: Actorul Robin Williams s-a sinucis

Actorul american Robin Williams a murit.

Actorul american Robin Williams, cunoscut in special pentru rolurile sale din filmele "Mrs. Doubtfire" si "Cercul poetilor disparuti", a decedat la domiciliul sau si se pare ca este o sinucidere, a anuntat luni politia, citata de AFP, informeaza Mediafax.

Serviciile de urgenta au fost chemate luni, la ora locala 11.55 a.m, dupa ce Robin Williams a fost descoperit decedat in locuinta sa.

Politia din Marin County, din statul american California, informeaza intr-un comunicat ca un "individ de sex masculin, declarat mort la ora 12.02, a fost identificat drept Robin McLaurin Williams, in varsta de 63 de ani, rezident in Tiburon, in California" si ca o cauza probabila a decesului ar fi "sinuciderea prin asfixiere".

Politia a anuntat deja initierea unei anchete "cu privire la cauzele si circumstantele decesului".

Citește și:

Williams a fost vazut ultima data in viata de sotia sa, duminica seara, in jurul orei locale 10.00.

O autopsie este programata pentru marti, la biroul de medicina legala din Marin County.

Sotia actorului, Susan Schneider, a declarat: "Inima mi-e franta. In numele familiei lui Robin, cerem sa ni se respecte viata privata in aceasta perioada de durere profunda. Asa cum a ramas in memoria tuturor, speram ca nu decesul sau va fi elementul central, ci nenumaratele momente de bucurie si rasetele oferite milioanelor" de oameni.

Potrivit purtatorului de cuvant al starului, actorul suferea de depresie. De asemenea, la inceputul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat intr-o clinica din din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool.

Citește și:

Potrivit unui comunicat dat atunci publicitatii de actor, Robin Williams nu mai bause alcool din 2005, insa intentiona sa "isi reinnoiasca angajamentul" de a continua programul de abstinenta. Potrivit site-ului tmz.com, Robin Williams se inscrisese in programul The Lodge, pe care centrul de reabilitare il descrie ca "un proiect in 12 pasi care poate forma si transforma fiecare aspect al vietii". Actorul urma sa petreaca in acest centru cateva saptamani.

Actorul american nu a incercat niciodata sa isi ascunda problemele provocate de consumul de alcool si de droguri, dar, dupa o perioada de abstinenta ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat in 2005, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Cu toate acestea, Williams s-a internat ulterior intr-o clinica specializata si nu a mai consumat alcool de atunci.

Citește și:

"Intr-o zi, am intrat intr-un magazin si am vazut o sticla mica de Jack Daniel's. Apoi am auzit o voce (...) care imi soptea la ureche: «Hei, ia doar o gura, doar una». Am baut si apoi a fost o scurta perioada in care imi spuneam «oh, sunt bine», dar lucrurile au scapat de sub control atat de repede", a declarat Robin Williams publicatiei Parade.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.