Setari Cookie-uri

LES ELEPHANTS BIZARRES lanseaza cel de-al saptelea videoclip

Les Elephants Bizarres lanseaza videoclipul singleului ”Necunoscut”, cel de-al saptelea din cariera.

comunicat de presa:

Les Elephants Bizarres se afla la cea de-a treia colaborare cu casa de productie SPIDER, dupa ”Wish” (in care apar imagini din Kiddo, primul film interactiv din Romania) si ”In Culori”.

"Am incercat sa comprimam timpul. Sa-l introducem intr-o melodie. Sa-i dam foc si sa explodeze. Sa punem multe ingrediente si sa le amestecam. Cat mai creativ”, spune Milo Simulov, regizorul videoclioului.

Timp de o zi intreaga, membrii formatiei au colindat Bucurestiul, pe o platforma, cu biciclete Pegas dar si pe jos, in Centrul Istoric, de la Universitate la Herastrau, de pe podul Basarab pana la Piata Unirii. Au coborat si in subteran, la metrou, ba chiar i-au daruit flori unei fete aflate intr-un taxi. Ca de fiecare data, baietii isi vor surprinde fanii cu o aparitie inedita deoarece fiecare interpreteaza un rol: Claudiu Serban (tobe)- skater, Nicolae Cazacu (clape) - statuie vivanta, Mihai Marin (bass) – pictor, Jean Piloiu (chitara)– cameraman, Sofian Miron (saxofon) & Ati de Chile (percutie) – muzicanti ambulanti, in timp ce Stefan Matei (solist) este catalizatorul acestei experiente inedite prin jungla urbana. Desi aflati la al saptelea videoclip, filmarile au fost o provocare.

Citește și:

Noi trebuia sa ne miscam foarte lent iar din cauza asta, mersul prin oras a durat destul de mult. Chiar si playbackul a fost de trei ori mai lent pentru a putea obtine ulterior efectul dorit”, povesteste Stefan.

Piesa ”Necunoscut” a fost compusa la cererea brandului premium Grolsch, pentru spotul publicitar al campaniei ”The Jar - Crafted For Creative Minds”. Finalizata in doua saptamani, piesa, energica si antrenanta in stilul caracteristic LEB, exprima nevoia generatiei actuale de a iesi din tipare si rigori, de a explora

”necunoscutul” din noi si din afara noastra, pentru a fi noi insine si a descoperi lumea de infinite posibilitati care ne stau la indemana. Versurile piesei sunt semnate de Anca Stefan (poeta si om de advertising), Daniel Simion (scenarist) - doi colaboratori mai vechi ai trupei, si Claudiu Stirbei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.