Setari Cookie-uri

Elena Basescu a aflat sexul copilului pe care il asteapta

Toata familia este in culmea fericirii.

Bucurie mare in familia presedintelui Traian Basescu. Elena Basescu este din nou insarcinata... mezina familiei a aflat de curand ca asteapta un baietel, potrivit Cancan.

Se pare ca Eba este foarte linistita si nu mai are atat de multe emotii ca atunci cand era insarcinata cu Sofia. Pana si cheltuielile vor fi mai mici deoarece viitorul bebe va dormi in camera cu surioara lui.

Traian Basescu este in culmea fericirii - nu doar Elena este insarcinata, ci si sora acesteia mai mare, Ioana Basescu. Ioana va fi si ea mama de baiat, urmand sa nasca la sfarsitul acestui an.

Fiica presedintelui a declarat inainte de Paste ca isi doreste o familie numeroasa... si se pare ca se tine de promisiune.

"Foarte curand imi doresc sa redevin mama. Imi doresc sa am al doilea copil pana la jumatatea anului viitor. Dupa campania electorala pentru europarlamentare, as vrea sa redevin mama. Imi doresc trei copii" - spunea Elena Basescu.

Citește și:

In urma cu zece luni, Elena Basescu si Bogdan Ionescu, sotul sau, deveneau parinti pentru prima data. Micuta Sofia a venit pe lume exact in ziua in care cei doi au implinit un an de casatorie.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.