Setari Cookie-uri

Monica Gabor a revenit in Romania!

Monica Gabor si-a revazut fiica. Uite cum s-au purtat cele doua

In haine banale, slabita, necoafata si nemachiata! Asa s-a prezentat Monica Gabor joi seara, pe Aeroportul Henri Coanda. Schimbarea ei este atat de evidenta, incat diva de odinioara, de la bratul lui Irinel Columbeanu, pare acum o simpla amintire. Cel care a “pocait-o” pe Moni este actualul ei iubit, chinezul Mr. Pink.

foto interior si prima pagina: Facebook

In urma cu patru ani epata la fiecare aparitie, lasandu-i pe toti cu gura cascata. Monica Gabor de azi, nu mai e Moni Columbeanu de ieri, decat in poze. Unghiile lungi si colorate, decolteul sexy, hainele luxoase si bijuteriile scumpe sunt istorie, la fel ca si relatia cu Irinel. Se pare ca iubitul actual a reusit sa o schimbe pe bacauanca noastra la 180 de grade. Fotoreporterii Click! au surprins “opera” lui Mr. Pink la Mamaia, joi seara, atunci cand Moni s-a reintalnit cu fiica ei, Irina.

Citește și:

Am vazut o Monica palida, extrem de slaba si trista, fara machiaj, fara nici o bijuterie, cu parul prins si cu o tinuta terna: un tricou alb, lalau, acoperit de un trenci negru, lung pana la genunchi, la care a “asortat” o pereche de balerini crem. Doar geanta de firma amintea de Moni de odinioara.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.