Setari Cookie-uri

Kim Kardashian, cadou de 5 milioane de dolari de la sotul sau! Afla aici ce a primit

Kanye West vrea sa fie sotul model.

Rapperul Kanye West planuieste sa construiasca o catedrala in valoare de 5 milioane de dolari pentru sotia sa, Kim Kardashian, biserica urmand sa fie folosita pentru nuntile, inmormantarile si botezurile membrilor familiei, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

"Vor sa aiba un spatiu in care sa organizeze nuntile, botezurile si inmormantarile familiei, in anii care vor veni", a declarat o sursa pentru publicatia National Enquirer. "Insa Kanye este Kanye si va exagera", a mai spus sursa.

Se pare ca rapperului ii place sa viziteze biserici si admira foarte mult catedrala La Sagrada Familia din Barcelona.

Catedrala pe care doreste sa o construiasca va avea o capela dedicata mamei sale, dar si vitralii cu portretele lui, al lui Kim si al fiicei lor, North, potrivit sursei citate de National Enquirer.

Citește și:

Kardashian si Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014 la Florenta.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

foto prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.