Setari Cookie-uri

Smiley, declaratie SURPRINZATOARE despre iubita secreta! Cantaretul da cartile pe fata

Smiley vorbeste despre relatia cu iubita secreta.

Smiley si Raluca Netca sunt impreuna de mai bine de un an, insa acestia prefera sa tina relatia lor departe de ochii vigilenti ai presei.

In timp ce tanara de doar 22 de ani refuza sa ofere declaratii despre povestea lor de dragoste, Smiley a facut primele dezvaluiri:

"Nu ma mai tot intrebati despre iubita si viata personala pentru ca nu am asa ceva. Cand sa mai am timp de altceva? De ce nu ma intrebati cate ore dorm?! Am ajuns tarziu de la un concert si noaptea trecuta m-am odihnit vreo cinci ore. Concertele merg foarte bine, dar sunt nevoit sa refuz multe oferte, pentru ca n-am cand sa ajung prin tara. Sunt foarte prins cu filmarile de la Vocea Romaniei. Imi place foarte mult ceea ce fac", a spus Smiley, informeaza ZiarulRing.

Se pare ca artistul vrea sa tina secreta aceasta relatie si de aceea i-a cerut Ralucai sa le spuna prietenilor si cunoscutilor ca ea se iubeste cu proprietarul unei case de amanet.

Citește și:

Raluca Netca este un nume destul de cunoscut in lumea showbizului din Romania. La doar 22 de ani, tanara colaboreaza cu vedete precum Inna, Corina Bud, Andreea Banica si Antonia.

Chipul sau angelic ascunde multe. Raluca Netca este o femeie care face tot posibilul pentru a obtine ce isi doreste. Se pare ca aceasta l-a despartit pe Mihai Mitoseru de logodnica sa, apoi s-a plictisit de el si l-a parasit.

Este o fata care ar calca pe cadaver ca sa obtina ceea ce vrea. E individualista, e mahalagioaica, nu are un caracter tocamai ok. O parte dintre cei din anturajul ei au aflat despre relatia cu Smiley, insa toti credeau ca este o aventura. Nimeni n-ar fi banuit ca ei se intalnesc de un an.

Ea este neserioasa si ca dansatoare. Ba nu-i pasa, ba intarzie, intr-un cuvant nu-si face treaba bine pe scena. In ultima vreme, mai ales, a capatat o gramada de figuri, probabil ii place celebritatea de care a inceput sa se bucure. Unii se gandesc ca asta si-a dorit de la inceput si ca de-aia s-a cuplat cu Smiley” - a declarat o sursa pentru Cancan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.