Setari Cookie-uri

Foto: La scurt timp dupa ce a anuntat ca vrea sa se marite si-a prins iubitul sarutandu-se cu alta

Cantareata care nu are noroc in dragoste.

Cantareata Britney Spears s-a despartit de iubitul sau, David Lucado, dupa o relatie care a durat aproape doi ani, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

"Ahhhh the single life!/ Ahhh, viata de femeie singura!", a scris Britney Spears, in varsta de 32 de ani, pe contul sau de pe plaforma de microblogging Twitter.

Informatia privind despartirea cuplului a fost confirmata si de un purtator de cuvant al cantaretei.
Britney Spears nu a dat detalii despre motivele despartirii de David Lucado, dar presa americana a speculat ca ar fi vorba despre un clip video in care acesta este surprins in timp ce o inseala pe cantareata cu o alta femeie.

foto: Guliver/ Splash News


Cantareata americana a avut mai multe probleme legate de viata de cuplu, dupa ce a divortat in 2007 de Kevin Federline si a rupt logodna cu Jason Trawick, in 2013.

Citește și:

Potrivit relatarilor din presa tabloida americana, vedeta parea sa fie fericita alaturi de David Lucado, care lucreaza in domeniul juridic. In noiembrie 2013, Spears a declarat pentru Entertainment Tonight: "Sunt indragostita. Imi place ca (David Lucado, n.r.) este incapatanat si nu renunta la obiceiurile lui. E un om simplu. Il ador. E foarte amuzant si pasional. Imi place ca iubeste tot ceea ce face, este contagios din punctul asta de vedere".

La inceputul acestui an, presa americana sustinea ca artista intentiona sa se casatoreasca cu David Lucado. "Ea vrea sa aiba o familie traditionala, iar el este un barbat iubitor, cu picioarele pe pamant si un tata vitreg minunat pentru fiii ei, Sean si Jayden", declara un apropiat al vedetei pentru revista americana Life & Style. "Le-a spus deja prietenelor ei ca, daca David ar cere-o in casatorie maine, ea ar accepta cu siguranta", a adaugat aceeasi sursa.

Citește și:

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.