Setari Cookie-uri

Primele imagini cu Angelina Jolie in rochie de mireasa!

Angelina Jolie, in rochie de mireasa.

In sfarsit reusim sa vedem primele poze de la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt - actrita a oferit pentru revista People imaginile in exclusivitate.

Revista People a publicat primele fotografii de la nunta cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, care a avut loc pe 23 august, in Franta, coperta publicatiei prezentand-o pe actrita americana in rochie de mireasa, o tinuta care a fost decorata de cei sase copii ai cuplului, potrivit huffingtonpost.com, informeaza Mediafax.

foto: captura People

Actrita americana, in varsta de 39 de ani, apare pe coperta celui mai recent numar al revistei People purtand o rochie de mireasa din satin de culoarea fildesului, decorata pe spate cu desenele realizate de cei sase copii ai cuplului. Voalul purtat de Angelina Jolie a fost si el decorat cu desene realizate de copii, tinuta fiind o creatie marca Atelier Versace.

Citește și:

Printre celelalte fotografii publicate de revista americana se numara o imagine cu cuplul Jolie-Pitt, inconjurat de cei sase copii, dar si un instantaneu cu cei doi actori sarutandu-se, imediat dupa ce au spus "Da".

Fotografii de la nunta cuplului Jolie-Pitt mai apar si in revista Hello!.

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit pe 23 august, in Franta. Ceremonia a avut loc la doi ani dupa logodna cuplului hollywoodian, anuntata in 2012.

La ceremonie au participat cei sase copii ai cuplului - Maddox, in varsta de 13 ani, Pax, in varsta de 11 ani, Zahara, in varsta de noua ani, Shiloh, in varsta de opt ani, si gemenii Knox si Vivienne, in varsta de sase ani.

foto: captura HelloMagazine

Angelina Jolie si Brad Pitt, in varsta de 50 de ani, s-au casatorit intr-o capela de pe proprietatea lor din sudul Frantei - Chateau Miraval -, in cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor doua familii si cativa prieteni apropiati ai cuplului.

Citește și:

Angelina Jolie a fost condusa la altar de Maddox si Pax, in timp ce Zahara si Vivienne aruncau in urma miresei petale de trandafir.

Shiloh si Knox au fost cei care au purtat verighetele, a precizat purtatorul de cuvant al cuplului.
Cuplul a obtinut autorizatia de casatorie de la un judecator din statul american California, care a calatorit apoi in Franta pentru a oficia ceremonia de nunta.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.