Setari Cookie-uri

Foto: Kim Kardashian a pozat complet GOALA. Imaginile care fac inconjurul lumii

Kim Kardashian scapa de inhibitii (nu ca ar avea asa ceva).

Pe cand vedete precum Jennifer Lawrence sau Kate Upton crapa de rusine ca pozele cu ele nud au fost vazute de orice persoana care stie sa intre pe internet, Kim Kardashian se dezbraca de buna voie si fara pic de rusine.

Vedeta stie cel mai bine ca celebritatea = sexualitate. Tin sa va amintesc ca aceasta a devenit celebra dupa ce un sex tape cu ea a fost postat pe internet (culmea, se zvoneste ca persoana care a facut public acel filmulet este nimeni alta decat Kris Jenner, mama si managera lui Kim Kardashian).

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Dupa sex tape a urmat faima - Kim a primit o oferta de la televiziunea E pentru a avea propriul reality show, Keeping up with the Kardashians. Datorita acestei "emisiuni", familia Kardashian a devenit una dintre cele mai puternice si bogate familii din lume (clanul primeste 10 milioane de dolari pe sezon).

Citește și:

Revenind la draga Kim, aceasta a fost numita de revista GQ Femeia Anului 2014. Si pentru a multumi editorilor care i-au mai adus putina publicitate, Kimmie a decis sa realizeze o sedinta foto pentru noul numar al revistei, in care a pozat fara pic de haine.

Imaginile au aparut acum pe internet si sunt de-a dreptul scandaloase.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.