Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Balan, schimbare RADICALA de look! "Arati ca un travestit"

Andreea Balan, de nerecunoscut.

Andreea Balan este una dintre vedetele care tine foarte mult la imaginea sa. Din pacate, cantareata a facut numeroase schimbari in ceea ce priveste aspectul fizic; operatiile chirurgicale i-au transformat foarte mult nu doar fata, ci si corpul, Andreea ajungand sa arate precum o papusa Barbie (la fel ca Bianca Dragusanu si Anda Adam).

Andreea a filmat recent un nou videoclip. Piesa nu a fost inca lansata deoarece artista isi doreste sa lanseze direct clipul. Pentru aceasta melodie, blonda a vrut sa incerce mai multe look-uri. Aceasta a postat deja o fotografie pe contul oficial de Facebook cu o coafura care nu o avantajeaza absolut deloc.

Cu parul extrem de tapat, inspirat de stilul mohawk, Andreea arata de nerecunoscut. Look-ul a fost completat de un machiaj foarte intens si o tinuta sexy, cu vedere la bustul siliconat.

Fanii nu sunt de acord cu aceasta schimbare de look, spunandu-i ca nu ii sta deloc bine.

Citește și:

"Nu te avantajeaza deloc, Andreea."

"Asa isi face creasta papagalul meu cand e nervos"

"Ai ajuns sa arati ca un travestit"

"Fata, ai bagat mana in priza?" - sunt doar cateva dintre mesajele lasate de fani.

Artista a exagerat cu operatiile estetice.

Andreea Balan nu vorbeste niciodata despre interventiile chirurgicale, insa toata lumea stie ca este pasionata de aceste proceduri. In ultimii ani, cantareata si-a schimbat aspectul fizic cu ajutorul medicilor esteticieni. Cea mai vizibila transformare este in zona sanilor. Daca inainte Andreea abia daca avea ceva, acum aceasta a ajuns sa poata concura chiar si cu Bianca Dragusanu (sau Anda Adam).

Pe langa marirea bustului, cantareata si-a mai facut inca cinci operatii: doua rinoplastii, si-a accentuat pometii, si-a facut lifting in zona axilei pentru remodelarea bratelor si si-a conturat fesele.

Citește și:

Asa arata Andreea Balan in urma cu cativa ani

foto: MediafaxFoto, fotograf Liviu Adascalitei

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.