Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu isi vinde casa. Cum arata si cat cere pe locuinta?

Bianca Dragusanu a pus la vanzare apartamentul.

Bianca Dragusanu a decis ca este timpul schimbarilor. Dupa impacarea cu Victor Slav, vedeta este hotarata sa faca unele modificari in viata sa - prima cu care a inceput a fost locuinta pe care a avut-o in perioada casatoriei cu fostul baiat de la meteo.

Blonda are nevoie de un nou inceput, asa ca vrea neaparat sa isi vanda apartamentul deoarece ii reaminteste de trecut.... un alt motiv ar fi faptul ca are nevoie de un dressing mai mare.

Prezenta la un eveniment monden in Capitala alaturi de partenerul sau, Victor Slav, Bianca a acceptat sa ofere declaratii presei:

Vreau sa imi vand apartamentul cu 140.000 de euro. Imi doresc o casa mare, cu un dressing spatios, in care sa imi incapa si colectia de pantofi. Investesc foarte mult in haine si in accesorii, am o obsesie pentru cateva branduri, asa ca am nevoie de mai mult loc.

Nu am avut timp sa caut o noua casa, astept sa o vand pe asta si vedem dupa. Acum astept sa ma cheme agentul, sa merg la vizionari. In rest, sunt fericita. Am fost la Roma, la mare, am bifat cateva destinatii in aceasta vara, am cheltuit mult in aceasta perioada si acum muncim sa punem bani la pusculita”, a marturisit Bianca, pentru Click.

Citește și:

Oamenii gresesc, dar invata din asta. Cu siguranta vom mai gresi unul fata de altul, dar sper ca nu atat de grav. Sunt om si nu pot fi perfecta. In momentul in care mi-am dat seama ca il pierd, am realizat ce mult inseamna pentru mine si am incercat sa-l aduc inapoi, desi e foarte greu sa recuceresti un om care si-a pierdut increderea in tine. Parintii nostri sunt foarte fericiti ca suntem din nou impreuna, mai ales mama mea” - a mai spus blonda.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.