Setari Cookie-uri

Ramona Gabor, cumparata pe 6.000 de euro in Dubai. Adevarul despre viata ei de printesa!

Ramona Gabor a ramas fara sponsori.

Ramona Gabor s-a despartit de iubitul sau arab, miliardarul care a ajutat-o sa traiasca in Dubai. Insa povestea lor nu este deloc simpla, ci din contra - aceasta pare sa fie inspirata din filmul Pretty Woman.

Potrivit Cancan, Ramona Gabor "a fost cumparata" de irakianul Ahmad. Un apropiat de-al miliardarului a dezvaluit pentru sursa citata faptul ca Ramona a fost platita cu 6.000 de euro pentru a se intalni cu "iubitul sau" - aceasta colabora cu Dora Tapos, o tanara stabilita in Dubai, care se ocupa cu "plasarea" romancelor frumoase catre oamenii de afaceri, cu multe zerouri in conturi.

"Dora Tapos i-a prezentat-o lui Ahmad pe Ramona pentru a sta cu el o noapte, contra cost. Cand Ramona a inceput sa-i povesteasca cat de cunoscuta este ea in Romania si cum a avut un cumnat milionar, iar ca acum Monica este un Mr Pink, lui Ahmad i s-a parut interesanta si a ramas cu ea. Despre aceasta Dora, care le-a facut cunostinta, stie tot Dubai-ul ca isi castiga banii pentru ca prezinta modele romance barbatilor cu bani din Emirate. Degeaba incearca Ramona sa spuna altceva, Ahmad este de fapt un client. Toate prietenele ei au fost uimite ca Ramona s-a indragostit de un client si chiar plangea dupa el" - a declarat prietenul lui Ahmad pentru Cancan.

Citește și:

Ahmad Daham s-a indragostit de Ramona, asa ca a invitat-o sa locuiasca alaturi de el; acesta i-a interzis chiar si sa mai lucreze deoarece isi dorea ca ea sa depinda financiar de el.

Ramona a vrut sa il obtina doar pentru ea, insa a esuat; tanarul miliardar nu este adeptul monogamiei, acesta dorindu-si sa se distreze si cu alte tinere.

Si cum nu mai este intretinuta, se pare ca Ramona a revenit in Romania, incercand sa castige aici cativa banuti.

Parerea Ramonei este una complet diferita. Aceasta a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj in care spune ca intre ea si Ahmad a fost dragoste adevarata, iar toate declaratiile aparute in presa sunt false:

"Sunt de-a dreptul intrigata si indignata de cum anumiti ziaristi isi pot construi niste articole mizerabile, fara nici un fel de substrat real, bazate pe asa zise "surse" .

Citește și:


Ma oripilez pur si simplu, cand vad ca se incearca denigrarea mea fara ca macar, acele "surse" sa fie verificate. Nu inteleg de ce relatia mea personala este pusa sub lupa.


Domnisoara jurnalist, Denisa Macovei, te-as sfatui sa incerci sa iti verifici si sursele. Relatia mea a fost una reala, plina de dragoste si momente frumoase iar sursa ta, probabil o comenteaza din frustrarea ca, niciodata nu a fost tratata ca o doamna.


Din pacate, nu ma pot cobori la nivelul de a alimenta acest subiect; sunt convinsa ca tu, Denisa, fiind un jurnalist care se respecta, iti poti da seama ca sursa ta nu este credibila. As putea oricand veni cu declaratii de la prietenii care mi-au fost alaturi din momentul in care l-am cunoscut pe Ahmad, cum l-am cunoscut si cat de sincera a fost aceasta relatie dar dupa cum am spus, nu are rost.

Nu am facut nimic care sa il manaie in primul rand pe bunul Dumnezeu. In rest, totul e o mare minciuna care din pacate, isi atinge scopul si anume, acela de a ma rani.
Cu drag,
Ramona Gabor
"

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.