Setari Cookie-uri

Fiica lui Michael Jackson, insarcinata la 16 ani?!

Stirea care zguduie lumea.

Paris Jackson, fiica in varsta de 16 ani a cantaretului Michael Jackson, afiseaza de putina vreme o silueta apropiata de cele ale femeilor gravide si a alimentat astfel zvonurile potrivit carora ar fi insarcinata, informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

Unele dintre tabloidele americane afirma ca Paris Jackson si iubitul ei, a carui identitate nu a fost data publicitatii, asteapta un copil impreuna, dupa ce fiica megastarului, care doreste sa devina actrita, a fost vazuta recent intr-un restaurant afisand o silueta de femeie insarcinata.

O sursa a declarat pentru tabloidul Daily Star: "Am vazut-o in timp ce lua masa la restaurant. A tinut doua toasturi si de fiecare data avea in pahar apa plata in loc de vin. Acest detaliu si faptul ca are un stomac foarte bombat i-au facut pe unii oameni sa vorbeasca despre sarcina".

Citește și:

Vestea despre posibila sarcina a lui Paris Jackson a aparut in presa internationala la doar cateva zile dupa ce fiica megastarului a fost vazuta in timp ce privea, alaturi de iubitul ei, inelele de logodna expuse intr-un magazin de bijuterii.

Paris Jackson s-a tinut departe de atentia mass-media in ultimul an, frecventand cursurile oferite de un internat specializat in tratarea adolescentilor cu probleme - Diamond Ranch Academy din statul american Utah -, dupa tentativa ei de sinucidere din iunie 2013.

Medicii au anuntat in luna mai ca Paris, care a devenit tot mai apropiata de mama ei biologica, Debbie Rowe, in ultimele 12 luni, este de acum perfect sanatoasa. Potrivit zvonurilor, tanara Paris este hotarata sa nu se intoarca in toamna acestui an la internatul din Utah, care impune o taxa de 14.000 de dolari pe luna.

Totusi, mama megastarului, Katherine Jackson, nu crede ca aceasta este o idee buna si doreste ca nepoata ei sa revina la scoala.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.