Setari Cookie-uri

Dezvaluiri incredibile despre trecutul Biancai Dragusanu. Nimeni nu stia asta despre ea

Detalii neasteptate ies la iveala.

Daca acum isi permite sa isi cumpere tot ce vrea, in copilarie Bianca Dragusanu a fost un copil foarte sarac.

Vedeta a fost prezenta weekendul trecut la un eveniment caritabil, in care se strangeau banuti pentru copiii saraci, Bianca a acceptat sa vorbeasca si despre copilaria sa.

Nu avea casa, locuia intr-o singura camaruta in incinta unui stadion si purta o pereche de incaltari rupte:

"In copilarie, am simtit aceste lipsuri pe care le simt si ei. In prima parte a copilariei mele am fost saraca. Nu aveam casa si locuiam intr-o singura camera, in incinta Stadionului Jiul Petrosani, cu tatal meu. Mancam ceea ce el imi gatea pe resou... Aveam o singura pereche de bocanci, pe care i-am purtat mai multe ierni la rand si care s-au dezlipit la un moment dat. Pot spune ca acea perioada a fost una trista, nu am avut atunci norocul pe care il au unii copii din ziua de astazi. Nu am fost un copil orfan, dar mi-a lipsit enorm caldura familiei" - a marturisit Bianca pentru ZiarulRing.

Citește și:

Soarta ei s-a schimbat enorm in momentul in care l-a intalnit pe interlopul Coco Paun, cu care Bianca a avut o relatie extrem de ciudata. La scurt dupa despartire, vedeta l-a intalnit pe Catalin Botezatu, care a ajutat-o sa devina femeia care este astazi.

Bianca a trecut printr-o transformare completa, dupa care a primit rolul ca asistenta in emisiunea Un Show Pacatos. A urmat relatia cu Adi Cristea si nunta cu Victor Slav.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.