Setari Cookie-uri

Kate Middleton, probleme cu sarcina. Nu poate parasi casa

Prin ce trece acum Kate Middleton.

Kate Middleton are o sarcina cu probleme. Potrivit Dailymail, starea ducesei este chiar mai complicata decat la prima sarcina.

Kate nu se simte deloc bine si din cauza starilor dificile a fost nevoita sa isi amane toate evenimentele planificate pentru urmatoarea perioada. Insarcinata in doar sapte saptamani, ducesa are greturi puternice si nu se opreste din vomitat, informeaza Click.

Kate sufera din nou de Hyperemesis gravidarum, un caz acut de greturi matinale. Spre deosebire de problemele din prima sarcina, se pare ca de data aceasta ducesa nu este nevoita sa mearga sa se spitalizeze. Aceasta este tratata de medici acasa, in Palatul Kensington.

Sotia Printului William este obligata sa ramana in apartamentul regal din Palatul Kensington si se pare ca toate aparitiile sale au fost anulate. De asemenea, in cateva saptamani, Kate are programat un turneu in Malta - in cazul in care nu se simte bine, reprezentantii ducesei se vor vedea obligati sa amane sau anuleze si aceste aparitii.

Citește și:

Kate Middleton si Printul William au anuntat recent ca asteapta al doilea bebelus regal.

"Regina si membrii familiei sunt foarte fericiti. Cuplul a aflat recent. Sarcina nu are inca 12 saptamani. Insa, cand si-au dat seama ca ducesa nu il poate insoti pe Duce la evenimentele viitoare si ca urmatoarele vizite pe care va trebui sa le faca singura vor avea de suferit, Ducele si Ducesa au decis sa fie sinceri cu privire la sarcina." - a declarat o sursa apropiata cuplului, informeaza Dailymail.

Anuntul oficial al Casei Regale cu privire la sarcina ducesei este urmatorul: "Mariile lor regala Ducele si Ducesa de Cambridge sunt foarte fericite sa anunte ca Ducesa de Cambridge este insarcinata cu al doilea copil."

imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.