Setari Cookie-uri

Angelina Jolie si Brad Pitt, cadou de 300 DE MILIOANE DE DOLARI. Nici prin cap nu-ti trece despre ce este vorba!

Angelina Jolie si Brad Pitt si-au facut un cadou impresionant.

Angelina Jolie si Brad Pitt au decis ca vor sa isi faca un cadou frumos de nunta - asa ca si-au achizitionat un iaht in valoare de 300 de milioane de dolari, informeaza contactmusic.

Acestia nu sunt multumiti de felul in care arata ambarcatiunea si de aceea sunt pregatiti sa mai cheltuiasca in 250.000 de dolari (o nimica toata) pentru a imbunatati aspectul; cuplul a discutat deja cu o companie din Italia, care ii va ajuta sa transforme iahtul in casa plutitoare de vis; ambarcatiunea va avea podele de marmura, camere cu mobilier scump pentru copii, dar si sistem de supraveghere.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Pe iaht va fi amenajat si un sistem de ultima generatie, care sa interfereze cu camerele foto ale paparazzilor, in cazul in care vor fi fotografiati sau filmati.

Angelina Jolie si Brad Pitt isi petrec luna de miere in Malta, alaturi de cei sase copii; actorii filmeaza impreuna pentru filmul By the Sea, al doilea film in care cuplul Brangelina apare impreuna pe micile ecrane (primul este Mr and Mrs Smith - in timpul filmarilor, Angelina Jolie si Brad Pitt s-au indragostit).

Citește și:

Familia Jolie-Pitt a inchiriat sase vile in Malta pentru a se asigura ca nimeni nu ii va deranja pe copii si ca vor fi in siguranta. Din pacate, locuitorii maltezi sunt deja deranjati de prezenta cuplului si a copiilor.

foto captura Hellomagazine

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.