Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu distruge viata unui fotbalist insurat si cu copil!

Declaratia vedetei l-a adus pe saracul barbat in pragul divortului.

Oana Zavoranu nu a avut vreo retinere sa vorbeasca despre barbatii pe care i-a indragit, inainte si dupa Pepe, dar pe Claudiu Niculescu l-a protejat. Catalogandu-l drept un tip civilizat si iubitor, bruneta e de parere ca divortul lui de Diana Munteanu nu s-ar produce din vina fostului fotbalist.

Mircea Badea, Gabriel Coveseanu, Pepe, Tudor Ionescu sau Tomer Rehanian sunt cativa dintre barbatii care au avut de-a face, pe plan sentimental, cu vulcanica Oana Zavoranu (41 de ani). Dupa despatire, Zavo i-a impartit in doua categorii: buni si rai. Dar in viata ei a existat si un nume sonor despre care nu a mai oferit detalii. A prins, insa, mai mult curaj acum, dupa ce a aflat din Click! ca relatia cu actuala sotie scartaie si ca se afla in pragul divortului.

Ea a descris cu lux de amanunte cum a decurs relatia cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu (38 de ani), pe care l-a cunoscut in 2004: „Despre Claudiu pot sa vorbesc in cei mai frumosi termeni. Un om deosebit, cu caracter impecabil, care s-a purtat manierat si elegant cu mine si imi aducea flori. Nu am avut timp sa-i cunosc parintii, dar la momentul acela, tatal sau a facut o declaratie laudativa despre mine. Am fost impreuna aproape patru luni, in perioada cand el intentiona sa divorteze de prima lui sotie, Lidia Niculescu.

Citește și:

Oana si Claudiu s-au cunoscut in 2004

Nu a durat mai mult aceasta relatie pentru ca, din pacate, s-a bagat Pepe. Nu s-a bucurat nimeni dupa treaba asta - cui i-ar provoca fericire despartirea? - insa Claudiu e barbat, asa ca nu a plans pe pres”, a declarat, pentru Click!, Oana Zavoranu.

Citeste continuarea pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.