Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu, mesajul cu care si-a socat fanii. "Doamne, cine te pune?"

Bianca Dragusanu, dezvaluire neasteptata.

Bianca Dragusanu trece din nou prin momente dificile - chiar cand credea ca lucrurile dintre ea si Victor au revenit la normal, iata ca acestia s-au certat din nou.

Blonda trece prin momente dificile si ii este extrem de greu sa isi ascunda iubirea pentru fostul sot. Aceasta a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie, insotita de urmatorul mesaj:

"Nu toti cei care se iubesc sunt impreuna,nici toti cei care sunt impreuna se iubesc...complicat sau simplu? cum vi se pare?"

Fanii au observat imediat ca aceasta pare trista si au incercat sa o incurajeze; multi au intrebat-o daca a plans.

O femeie trecuta de prima tinerete i-a lasat un comentariu mai rautacios, in care ii spune ca nu este necesar sa posteze astfel de mesaje: "Doamneeeeeee. Cine te pune pe tine sa filozofezi? De ce te chinui? Ai o exprimare de tot....rahatul. Barbie, tu esti doar frumos prelucrata. Nu esti si desteapta. Mai citeste o data."

Citește și:

Potrivit Cancan, Bianca si Victor Slav s-au certat recent din cauza unei fotografii. Este vorba despre un selfie postat tot pe Facebook, care este insotit de mesajul: Te iubesc, dar pe mine ma iubesc mai mult.

Saptamana trecuta s-au certat iar. Victor este orgolios si mandru si ia foc de la orice. Bianca a scris pe Facebook “Te iubesc pe tine, dar pe mine ma iubesc mai mult”, asta dupa ce Victor i-a reprosat ca a postat o fotografie cu ea in care arata ca in perioada in care forma un cuplu cu Cristea. Victor o vrea inapoi roscata, nu blonda cum era atunci, ca i se mai spunea "blonda lui Cristea". Si de aici au inceput discutiile. El cu reprosurile, iar Bianca, impulsiva, i-a zis sa-si vada de drumurile lui si sa o lase in pace. Si Victor a plecat. Acum vorbesc, dar weekendul nu a fost unul tocmai linistit” - a declarat o prietena de-a Biancai pentru sursa mai sus mentionata.

Citește și:

foto imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.