Setari Cookie-uri

Anca Turcasiu A DIVORTAT dupa 16 ani de casnicie. Motivul este incredibil!

Divortul anului in Romania.

Anca Turcasiu si Cristian Georgescu (medic stomatolog) au divortat dupa 16 ani de casnicie. Se pare ca relatia celor doi scartaia de foarte mult timp, insa Anca era extrem de stricta atunci cand venea vorba despre viata ei privata - aceasta isi dorea sa pastreze aparentele si niciodata nu a dat de inteles ca are vreo problema sentimentala, ci din contra; intotdeauna parea extrem de fericita la bratele fostului sau sot.

Potrivit Cancan, Cristian Tantareanu, nasul celor doi, a marturisit ca problemele erau vechi intre ei si nu au reusit sa le rezolve - de aceea au ales calea divortului. Fiind de comun acord, divortul a fost foarte usor de pronuntat; cei doi au semnat actele in urma cu doua luni si jumatate, la notar:

De vreo trei ani sunt swingeri, cred ca si asta a macinat relatia, pe langa prostiile alea cu adu tu mancarea, apa din frigier. Au facut si aici la mine la discoteca, cand eram plecat in strainatate. M-a sunat 'putem veni la tine, dar sa nu intre nimeni'. Si mie mi-ar placea, dar trebuie sa am cu ce. Voiam si eu, dar au zis ca sunt expirat si nu am ce cauta. Nici sa ma uit nu m-au lasat.

Citește și:

O data la o luna-doua, se intalneau. Acelasi grup, nu primeau pe oricine intre ei asa. E un cerc select. Dar eu cred ca ambitiile si-au spus cuvantul. Oricum, ei joaca, demult, teatru”, a declarat Cristian Tantareanu, informeaza Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.