Setari Cookie-uri

Dani Otil, prins cu o alta femeie! O INSALA pe Mihaela Radulescu

Dani Otil, prins de paparazzi cand calca pe picior gresit.

Dani Otil o insala pe Mihaela Radulescu - asta sustin Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, prezentatorii emisiunii Wowbiz.

Este intr-o relatie de mai bine de sase ani cu Mihaela, insa acest lucru nu il impiedica pe Dani Otil sa se vada si cu alte femei - prezentatorul de la Neata cu Razvan si Dani a fost surprins de paparazzi in compania unei brunete misterioase.

Cei doi au fost vazuti petrecand recent intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei, fiind insotiti de mai multi prieteni. Dupa miezul noptii, Dani a plecat insotit de tanara "prietena". La scurt timp dupa ce au parasit clubul, Dani a fost atentionat ca este urmarit de paparazzi, asa ca s-a despartit imediat de fata, fiecare plecand pe drumul sau, fara a isi spune nimic.

Mihaela Radulescu isi concentreaza intreaga atentie asupra vietii profesionale. Vedeta a semnat recent contract cu Protv, fiind noul jurat de la Romanii au Talent. Asadar, din toamna, o vom vedea pe diva de Monaco pe micile ecrane, ca jurat la Romanii au talent.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vestea a fost data chiar de Mihaela pe contul oficial de Facebook; iubita lui Dani a participat la petrecerea Pro, unde a semnat contractul.

"Cu emotii mari, din toate partile, am zis DA, ma marit cu Pro TV-ul pentru "Romanii au talent"! Si e din interesul reciproc de a face o treaba grozava pentru romanii care merita sansa de a fi cunoscuti." - este mesajul postat de Mihaela Radulescu.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.