Setari Cookie-uri

Cum arata cel mai frumos barbat din lume?

Toate femeile mor dupa el.

Chipul masculin perfect are parul carunt al lui George Clooney, barba lui David Beckham, ochii lui Bradley Cooper si nasul lui Brad Pitt, potrivit unui studiu al unei clinici de transplant de par din Manchester, Marea Britanie, care a identificat care sunt trasaturile cele mai apreciate la barbati, informeaza Mediafax.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News, Northfoto.com

Crown Clinic, un centru specializat in transplant de par si alte interventii estetice, a efectuat un sondaj de opinie in randul a o mie de persoane, pentru a afla care sunt cele mai apreciate trasaturi fizice pentru barbatii de pana in 30 de ani si pentru cei care au peste aceasta varsta, potrivit telegraph.co.uk.

Rezultatul studiului este constituit din doua chipuri masculine realizate cu ajutorul tehnicilor de manipulare fotografica care combina trasaturile mai multor vedete.

Citește și:

Barbatul perfect, cel putin la nivelul chipului, in varsta de peste 30 de ani, are parul carunt al actorului american George Clooney, barba lui David Beckham, ochii albastri ai lui Bradley Cooper, barbia modelului britanic David Gandy si nasul lui Brad Pitt.

Pentru barbatii sub 30 de ani, trasaturile faciale perfecte apartin unor vedete ca Harry Styles, membru al trupei pop One Direction, al carui par carliontat si nearanjat este admirat, si actorul Zac Efron cu ochii sai albastri patrunzatori. Chipul perfect este alcatuit si din barba de cateva zile a vedetei americane Robert Pattison, forma patrata a barbiei lui Ryan Gosling si nasul actorului Jamie Dornan.

Potrivit studiului, cele doua "fete perfecte" arata care sunt trasaturile considerate frumoase in cazul barbatilor.

Chirurgul estetician Asim Shahmalak, de la Crown Clinic, a declarat ca David Beckham si George Clooney sunt doua dintre celebritatile a caror podoaba capilara este aleasa drept model de cei mai multi barbati care vor sa isi faca un transplant de par.

Citește și:

"Este de notat ca toti barbatii celebri alesi pentru frumusetea lor au podoaba capilara intacta. A fi carunt nu afecteaza sex-appeal-ul unui barbat, dar a avea chelie este o problema pentru cei mai multi", a declarat medicul Shahmalak.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.