Kudika
24 Septembrie 2014

Frumuselul Alex Mataev a lansat un videoclip foarte frumos.

comunicat de presa:

Alex Mataev, cel mai nou artist Cat Music, lanseaza astazi primul single si videoclip in limba romana din cariera lui – Cu capul in nori.

Cu totii i-am observat si admirat energia si vocea puternica, cu un timbru special, odata cu participarea la X Factor Romania, unde a ajuns de altfel finalist in echipa Deliei. Iar aseara, in cadrul unui concert live alaturi de bandul sau in The Vintage Pub, Alex Mataev a prezentat pentru prima oara videoclipul si a electrizat publicul cu cantece din repertoriul sau, cat si din cel international, dar interpretate intr-un mod cu totul inedit si asupra carora si-a lasat puternic amprenta.

"Este prima piesa compusa de mine in limba romana si cu ajutorul oamenilor care imi sunt aproape sper ca am reusit sa transmit ideea. Ma bucur foarte mult ca am colaborat la acest single cu Boier Bibescu si gasca lui! Sunt sigur ca o sa mai facem piese bune si sper sa le placa tuturor celor care m-au sustinut si celor ce o vor asculta." - a declarat Alex Mataev.

Videoclipul este o productie Vision Production pentru Cat Music, regizat de catre Richard Stan & de Claudiu Stan si beneficiaza de aparitia speciala a Alexandrei Dragnea – iubita lui si in realitate.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: