Setari Cookie-uri

Cum traieste o printesa de 18 ani?

Viata privilegiata a Printesei Olympia a Greciei.

Printesa Maria-Olympia a Greciei, in varsta de 18 ani, al carei bunic a fost regele Greciei pana la abolirea monarhiei in 1973, isi face treptat un nume printre figurile regale din moda, prin pictoriale in reviste, dar si prin fotografiile pe care mama sa le publica pe Instagram.

foto interior si prima pagina: Instagram

Parintii Mariei-Olympia sunt Printesa Incoronata Marie-Chantal si Printul Incoronat Pavlos. Tatal Printului Pavlos a fost Regele Greciei pana in 1973, cand monarhia a fost abolita in tara, iar tatal Printesei Marie-Chantal este miliardarul american Robert Waren Miller, cofondator al shoppingului fara taxe, scrie Daily Mail.

Olympia, in varsta de 18 ani, a aparut in aceasta luna in revista W, intr-un pictorial cu titlul "Noi figuri regale", iar in februarie a aparut pe coperta revistei Tatler.

Citește și:

Nascuta in New York si crescuta in Londra, Olympia este cea mai mare si singura fata dintre cei cinci copii ai cuplului regal. Tanara studiaza actorie, istoria artei, grafica si fotografie in Londra si locuieste cu parintii si fratii ei: Printul Constantine-Alexios de 15 ani, Printul Achileas-Andreas de 13 ani, Printul Odysseas-Kimon de noua ani si Printul Aristidis-Stavros de cinci ani.

Mai multe detalii pe Realitatea.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.