Setari Cookie-uri

Oana Cuzino DIVORTEAZA dupa 12 ani de casnicie. Anuntul incredibil facut de vedeta

Oana Cuzino anunta ca divorteaza.

Este oficial - Oana Cuzino a anuntat in urma cu putin timp ca divorteaza de sotul sau, israelianul Yoav Stern. Vedeta si viitorul fost partener au depus in urma cu o luna actele de divort.

Potrivit Cancan, Oana a fost cea care a luat decizia de a divorta, in timp ce sotul sau a facut o cerere de partaj:

"Dragii nostri, Eu si Yoav am decis sa incheiem civilizat cei 12 ani petrecuti impreuna ca sot si sotie. Am hotarat de comun acord sa divortam, insa vom fi in continuare prieteni, confidenti, parintii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care intelege situatia si care stie ca se va bucura de la fel de multa dragoste si timp petrecut alaturi de noi.

Continuam sa ne respectam reciproc, in virtutea faptului ca am dezvoltat principii comune de viata, am cladit lucruri frumoase si am crezut unul in altul. Mai mult decat orice cuvinte, as vrea sa inchei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forta inainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut si cred in tine. Va multumesc pentru ca ne respectati viata si intimitatea" - a declarat Oana Cuzino, informeaza sursa mai sus mentionata.

Citește și:

Conform Libertatea, Oana Cuzino si omul de afaceri Yoav Stern au de impartit o avere fabuloasa; cei doi se bat deja pe niste terenuri a caror suma depaseste 8 milioane de euro. Israelianul este speriat de faptul ca Oana isi va dori sa vanda o parte din terenuri, punand in pericol interesele familiei; de aceea, barbatul a mers de urgenta la judecatorie pentru a cere magistratilor sa emita o hotarare judecatoreasca prin care sa interzica sotiei sale sa sa faca vreo tranzatie fara acordul lui.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.