Setari Cookie-uri

Motivul incredibil pentru care Anda Adam NU se casatoreste

Anda Adam, dezvaluiri neasteptate.

Anda Adam a oferit un interviu pentru ziarul Click. Vedeta a acceptat sa vorbeasca despre copii, familie, relatii si casatorie.

Vedeta marturiseste ca isi doreste cu disperare un copil, insa nu se grabeste: "De la 20 de ani imi tot doresc copii, dar conjunctura a fost de asa natura incat nu s-a înt\mplat. N-am vrut nici sa grabesc lucrurile, nici sa le fortez."

Anda a dat de inteles ca relatia dintre ea si fotbalistul Catalin Tara s-a incheiat. Acum artista este din nou indragostita, insa a fost reticenta in a oferi mai multe detalii deoarece sunt inca la inceput si vrea ca lucrurile sa decurga normal, fara interventia presei sau a paparazzilor.

Cantareata a spus ca ea crede in casatorie, insa nu vede casnicia ca un act; pentru ea inseamna mult mai mult:

"Casatoria e un lucru frumos, cred in casatorie... dar nu intr-un act." - a adaugat Anda Adam.

Citește și:

Anda Adam si Catalin Tara, un tinerel de doar 19 ani, s-au despartit la scurt timp dupa ce Cancan a anuntat ca artista era inselata de iubitul sau cu nimeni alta decat... Oana Zavoranu. Speriata de concurenta, Anda Adam a dat zvon in tara ca daca o prinde pe Zavo "o calca in picioare". Replica brunetei a fost una extrem de dura:

"Tu glumesti acum, nu? Nu pot sa spun decat ca probabil vrea sa-si lanseze vreo melodie si e o chestie de p.r. sau, nu stiu, crede ca printr-un scandal isi lanseaza o melodie ca nu prea am mai vazut-o de mult la televizor.


Nu pot decat sa fiu flatata daca am succes la fotbalisti sau baieti de 19 ani, intrucat mie mi se dau cu greu 25, trebuie sa arat buletinul sau pasaportul. Eu primesc zeci de mesaje de curtoazie. Si in fond si la urma urmei, daca o femeie este inselata este problema ei.
" - a declarat Oana Zavoranu.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.