Setari Cookie-uri

In sfarsit aflam motivul bataii intre Jay Z si sora lui Beyonce

Beyonce si Jay Z spun adevarul.

Cantareata americana Beyonce si sotul sau, muzicianul si producatorul Jay Z, lucreaza la un nou album muzical, in care vor vorbi despre problemele pe care le-au avut in casnicie, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Beyonce si Jay Z, care au sustinut recent un turneu comun, intitulat "On the run", in timpul caruia au aparut tot mai multe zvonuri despre problemele pe care mariajul celor doi le intampina, vor incepe lucrul la un album muzical comun si intentioneaza sa scrie cantece "dure si sincere", in care vor vorbi despre problemele lor de cuplu.

"Problemele prin care au trecut in ultimul an vor fi detaliate in versurile fiecarui cantec", a declarat o sursa pentru revista britanica Grazia.

"Va fi cel mai dur si sincer lucru pe care l-au realizat impreuna, pentru ca sunt hotarati sa spuna lucrurile asa cum le vad ei. Vor ca lumea sa stie cum sunt lucrurile din interior si sa o spuna cu cuvintele lor", a mai spus sursa citata.

Citește și:

In timpul turneului "On the run", Beyonce a alimentat speculatiile referitoare la o aventura amoroasa a sotului sau, dupa ce, in timpul unui concert, a schimbat o parte din versurile piesei "Resentment", facand referire la o alta femeie, despre care a spus ca "nu este ca mine, nu este nici jumatate din ce sunt eu".
In ciuda zvonurilor din presa de scandal, cuplul, care are o fetita in varsta de doi ani, Blue Ivy, ar incerca acum sa isi refaca mariajul, existand chiar informatii despre o reinnoire a juramintelor de nunta ale celor doi cantareţi, care ar fi avut loc la inceputul acestei luni.

In luna mai a acestui an TMZ publica pe internet un filmulet in care Jay Z era batut crunt de Solange Knowles, sora sotiei sale. Totul s-a intamplat la Met Gala, un eveniment important in State; Multi utilizatori Twitter au scris ca Solange era beata, altii ca se certase cu o prietena si si-a varsat nervii pe Jay Z - din pacate, acestea sunt simple speculatii.

Citește și:

Potrivit Dailymail, cantareata a reactionat astfel deoarece l-a auzit pe Jay Z spunand ca el va merge singur la after party-ul Met Gala organizat de nimeni alta decat Rihanna (rivala lui Beyonce).

surse imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cei doi au avut parte de un mic conflict inainte de marea bataie - Jay Z a aflat ca prietenii lui Solange se foloseau de numele rapperului pentru a fi lasati sa participe la o petrecere exclusivista organizata in hotelul The Standard din Manhattan. Artistul s-a enervat si i-a interzis cumnatei sale sa se mai foloseasca de reputatia lui.

"Doi prieteni de-ai ei, care nu erau imbracati pentru eveniment, au venit la The Standard si au facut o scena in holul hotelului. Nu voiau sa plece si spuneau ca il cunosc pe Jay Z. Ei pretindeau ca erau oaspetii lui si nu oaspetii ei. Directorul hotelului a avut o discutie cu Julius, bogyguardul lui Beyonce. Jay Z s-a suparat foarte tare si i-a spus lui Solange sa nu se mai foloseasca de numele lui." - a declarat un prieten apropiat al lui Jay Z.

La scurt timp dupa asta, cu cateva minute inainte de a pleca din cladire, Jay Z o anunta pe Beyonce ca va merge singur la petrecerea Rihannei. Atunci Solange a luat foc si a sarit in ajutorul surorii, informeaza Dailymail:

Citește și:

"De ce nu mergi acasa?" - l-a intrebat Solange pe Jay Z.
"De ce sotul tau trebuie sa mearga in club singur?" - a continuat Solange catre Beyonce.

Apoi cei trei au urcat in lift si a inceput scandalul.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.