Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu da cartile pe fata. Deschid dosarele! Mesajul neasteptat in miez de noapte

Oana Zavoranu, anunt neasteptat.

O zi buna, una rea - daca zilele trecute se lua de persoanele care ii lasau comentarii rautacioase pe pagina sa de Facebook, numindu-i "inculti, analfabeti, mustacioase si prosti", de data aceasta vedeta vrea sa isi incurajeze fanii care o divinizeaza.

Zavo a postat recent un mesaj, in care spune ca este puternica si nimic nu o poate darama:

"Sa nu va lasati influentati de nimeni si nimic,indiferent de cat de greu ar parea uneori lucrurile si cat de multe minciuni s-ar arunca asupra voastra sau a vietii voastre....
Stau sa ma gandesc cata ' greutate' mai pot suporta umerii mei,la cati si cate neica nimeni se 'cocoata' pe spatele,numele,munca mea....
Dar,am invatat ca ceea ce nu te doboara,te face cu siguranta mai puternic...
Iubiti-va mult si puneti la fund parerile celor care va judeca fara sa va cunoasca.....eu indiferent ca plac sau nu plac prin ceea ce sunt,fac sau spun,SUNT LIBERA SI POT SA IMI PERMIT PT CA NU MA ARE NIMENI LA MANA CU NIMIC...sic!,sic!,sic!
Sa vedem daca deschid eu 'dosarele' celor care ma judeca,cine iese ciufulit,ei(ele),sau eu?:))))....
Fiti smekeri si traiti asa cum simtiti....faceti ca mine...dar nu cereti ajutor sa va scoata nimeni din prostia pe care ati facut-o....aveti taria sa va REABILITATI SINGURI SI DEMNI....
E viata mea fac ce vreau cu ea,sunt ochii mei si privesc ce vreau cu ei,e gura mea si spun ce vreau cu ea." - scrie Oana Zavoranu.

Citește și:

Ca de obicei, mesajul este insotit si de o fotografie, in care Oana poarta un tricou cu mesajul Sorry I'm Bad - Imi pare rau ca sunt rea.

Poza este realizata in timpul sedintei foto pentru Mexton, firma de haine pentru femei; Zavo a fost imaginea noii colectii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.