Setari Cookie-uri

Mihai Morar, scandal MONSTRU in emisiune! A injurat o vedeta

Mihai Morar, injuraturi ca la usa cortului.

Claudia Pavel, fosta componenta a trupei Candy, a povestit pe pagina oficiala de Facebook cum a fost jignita de Mihai Morar in timpul emisiunii Rai da' Buni.

"MIHAI MORAR in seara asta la Rai da'buni:
<<CU FITELE ASTEA SA TE INTORCI IN AMERICA,UNDE P__A MEA TE CREZI AICI?>>

Dragii mei,in seara aceasta am avut neplacerea de a fi prezenta la emisiunea Rai da' Buni,unde am avut marea dezamagire de a gasi un prezentator (Mihai Morar) rasist,abuziv,ignorant,neprofesionist,plin de ura,agresiv." - incepe mesajul postat de Claudia pe contul de socializare.

Potrivit Click, Claudia a fost amanata de mai multe ori de producatorii emisiunii, insa nu a dat importanta acestui fapt. In cadrul emisiunii, Mihai Morar a spus live ca fiul sau, micutul Noah, este mulatru - cantareata spune ca acesta este rasism.

foto: Facebook

Citește și:

"De luni 29septembrie,cand echipa rai da' buni a fost prezenta la premiera filmului meu "Terapie pt crima" si nu au mai avut timp sa intram in direct am stabilit ca miercuri voi fi invitata in platoul emisiunii"pentru a avea timp"(asa mi s a spus) pt a vorbi despre film,lansarea unui nou single si in general despre proiectele mele.
Am fost amanata pana astazi, cand am facut un efort sa ajung pt ca a trebuit sa scurtez o alta filmare pt a ajunge la ei in emisiune deoarece au insistat foarte mult sa vin.
Subiectele din emisiune au durat mai mult decat a fost prevazut,probabil, si au ramas fix 5min pt mine la sfarsit sa vorbim si sa si cant piesa.
Nici o problema pana aici,se mai intampla, mai ales ca era vorba de o batranica care avea nevoie de ajutor."

Artista nu intelege de unde atata ura din partea lui Morar, care a facut-o cu ou si cu otet imediat ce au iesit din emisie.

Citește și:

"Cand am intrat in platou,Mihai Morar mi a adresat doua propozitii si bineinteles ca abia am avut timp sa i raspund,mi a spus ca am un copil mulatru si ca m am mutat definitiv in romania,asa a presupus el...nu stia de ce am venit la emisiune,nu l a interesat de ce am fost invitata de catre propria i echipa..reactia normala,decenta,profesionista,de bun simt,ar fi fost niste scuze si promisiunea ca vom avea alta data timp de vorbit despre ceea ce am fost initial invitata sa vorbesc.
Dupa ce am iesit din live,am avut"indrazneala" de a l intreba ce s a intamplat.(pe un ton prietenos,calm).
Raspunsul a fost unul socant,abuziv,pe un ton foarte ridicat(tipat),intrebandu ma intr un mod foarte agresiv "care e problema mea" si "de ce ma cert cu el"?eu l am spus ca nu ma cert cu el si ca il rog sa se calmeze si l am intrebat de ce tot ce a putut sa zica este o remarca rasista la adresa fiului meu si faptul ca m am mutat definitiv in Romania,dupa care m a grabit sa cant .
Mi a spus (urland,gesticuland,aprinzandu si o tigara tremor and de nervi,printre mai multe injurii pe care nu am cum sa le reproduc)ca nu gaseste nimic gresit in ceea ce a spus el si il citez <<cu fitele astea sa te intorci in America,unde p..a mea te crezi aici?>>(extrem de agresiv)".
- scrie Claudia Pavel.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.