Setari Cookie-uri

Jennifer Lawrence, prima declaratie despre pozele nud aparute in presa

Legile trebuie schimbate si noi trebuie sa ne schimbam.

Actrita Jennifer Lawrence, una dintre zecile de celebritati ale caror fotografii private au fost furate si publicate pe internet in septembrie, a vorbit pentru prima data despre scandalul privind furtul de imagini si a catalogat actiunea drept infractiune de natura sexuala, transmite Reuters, informeaza Mediafax.

Actrita americana Jennifer Lawrence, in varsta de 24 de ani, a acordat un interviu revistei Vanity Fair, in care a spus ca a fost infricosata dupa ce fotografiile sale private au fost publicate pe internet la inceputul lunii septembrie si si-a facut griji asupra consecintelor pe care acest lucru il va avea asupra carierei sale.

"Doar pentru ca sunt o persoana publica, doar pentru ca sunt actrita, nu inseamna ca eu am cerut sa se intample asta (publicarea fotografiilor intime, n.r.). Nu inseamna deloc ca lucrurile astea sunt implicite pentru ca sunt vedeta", a declarat Jennifer Lawrence, care a castigat in 2013 premiul Oscar pentru cea mai buna actrita, pentru rolul din "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Actrita a mai spus ca s-a gandit sa scrie o scrisoare prin care sa iti ceara scuze fata de iubitul sau din trecut, actorul Nicholas Hoult, caruia ii erau adresate o parte din respectivele fotografii. Insa, actrita spune ca si-a dat seama ca nu are de ce sa ii pare rau, pentru ca fusese impreuna cu Nicholas Hoult timp de patru ani, perioada in care cei doi s-au iubit.

"Ce s-a intamplat nu este un scandal. Este viol. Este dezgustator. Legile trebuie schimbate si noi trebuie sa ne schimbam", a mai declarat Jennifer Lawrence.

Actrita americana si actorul britanic Nicholas Hoult au format un cuplu timp de patru ani, dar cei doi s-au despartit in aceasta vara. In prezent, actrita are o relatie cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay.
Fotografii ale lui Jennifer Lawrence, ale modelului Kate Upton, ale actritei Kristen Dunst si ale altor vedete feminine au fost furate, potrivit informatiilor disponibile, din conturile iCloud ale celebritatilor si publicate pe forumul de partajare de fotografii online 4chan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.