Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu, schimbare radicala de look! S-a tuns si s-a vopsit

Mihaela Radulescu arata incredibil!

Mihaela Radulescu este mai frumoasa ca niciodata. Dupa ce o perioada buna de timp a avut parul brunet, vedeta a decis ca este timpul sa incerce si o alta nuanta.

Vedeta a cazut de comun acord cu stilistul personal ca are nevoie de o schimbare; aceasta s-a lasat pe mana specialistilor, care au facut-o sa fie ca scoasa din cutie.

Asa arata Mihaela inainte

Iubita lui Dani a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie in care se afiseaza cu noul look. Aceasta poarta un look casual: jeans skinny, un tricou simplu, cu imprimeu, si o jacheta de inspiratie army. Tinuta a fost completata de adidasi cu talpa si o geanta supradimensionata.

Va place cum ii sta cu noul look?

Recent, Mihaela Radulescu a semnat cu Prot tv. Asadar, din toamna, o vom vedea pe diva de Monaco pe micile ecrane, ca jurat la Romanii au talent.

Vestea a fost data chiar de Mihaela pe contul oficial de Facebook; iubita lui Dani a participat la petrecerea Pro, unde a semnat contractul.

Citește și:

"Cu emotii mari, din toate partile, am zis DA, ma marit cu Pro TV-ul pentru "Romanii au talent" ! Si e din interesul reciproc de a face o treaba grozava pentru romanii care merita sansa de a fi cunoscuti .
(Foto - alaturi de Aleksandras Cesnavicius, my new boss, ready to sign the contract, live and with a great feeling)
" - este mesajul postat de Mihaela Radulescu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.