Setari Cookie-uri

Foto: El este noul iubit al Oanei Zavoranu. Tatal barbatului spune ca il reneaga daca o ia de sotie!

Tatal noului iubit al Oanei Zavoranu o face praf de vedeta.

Oana Zavoranu are o relatie cu nimeni altul decat Kasem Abu Bakr, medicul care i-a pus silicoanele. Zvonurile nu au fost confirmate, insa tatal doctorului, Mohamad Abu Baker deja a inceput sa ofere declaratii presei despre aceasta presupusa iubire.

Potrivit acestuia, Kasem va fi renegat daca o va avea ca iubita pe Oana Zavoranu:

"Oana este o femeie care se iubeste engros! O femeie bancomat. Eu nu cred oricum ca fiul meu se iubeste cu ea. Eu sunt un medic de talie mondials si ii respect pe toti romanii mei care m-au adoptat. Oana e o fata draguta, dar ca nora, nu... da-ti-mi voie... nu. Asta e prima femeie din lume care face harem cu doi barbati. Daca Lazarus le spune la astea centuriste, eu le spun bancomate, ca barbatul are cardul." - a declarat Mohamad Abu Baker pentru Kanal D, informeaza Click.

Intrebat daca va avea grija de Oana si ii va gati in cazul in care vedeta ii va trece pragul casei, doctorul a adaugat:

Citește și:

"Eu, sa ii gatesc? Asta a fost o gluma. Unul de talia mea comanda mancare, nu gateste. Fiul meu poate sa vina cu ea acasa, dar sa intre in familia mea, niciodata. Daca o ia de sotie il reneg si pe el si pe mama care l-a facut. Oana sa mearga in Orient, sa se pupe cu doi, iti dai seama ce o sa fie? Alo, nu se poate asa ceva, suntem barbati si avem mandrie de barbati"

Kasem Abu Bakr a divortat in iulie, anul acesta, dupa doar o luna de casnicie. Loredana, fosta sotie a medicului, a anuntat printr-un comunicat de presa ca ea si Kasem vor merge pe drumuri separate:

Am hotarat impreuna cu sotul meu,Kasem Abu Bakr, sa mergem pe drumuri separate. Suntem decisi sa pastram o relatie de prietenie, civilizata, ca intre doi oameni maturi care nu se feresc sa recunoasca atunci cand au gresit.


Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi si nu dorim ca acestea sa formeze obictul unor speculatii. Am fost tot timpul extrem de discreti, am incercat in permanenta sa ne protejam viata privata, intelegand in acelasi timp si respectand totodata dorinta presei de a mediatiza genul acesta de subiecte.

Citește și:


'Traversam amandoi o perioada delicata, prin urmare facem un apel la mass-media in sensul de a ne respecta dorinta si de a ne proteja intimitatea in conformitate cu legile in vigoare precum si de a nu face niciun fel de speculatii pe acest subiect
'', a fost mesajul Loredanei, fosta sotie a lui Kasem.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.