Setari Cookie-uri

Primul sot al Mihaelei Radulescu, condamnat la inchisoare

Veste trista in familia Radulescu.

Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei Radulescu, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la doi ani si sapte luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat ca a vandut bijuterii si ceasuri contrafacute, dar si pentru o evaziune de peste 300.000 lei, sentinta nefiind definitiva, informeaza Mediafax.

Bogdan Radulescu a fost arestat la inceputul lunii mai, pentru ca ar fi vandut bijuterii si ceasuri purtand marci consacrate care ar fi fost contrafacute, dar si pentru ca nu a platit taxele si impozitele datorate de firma sa bugetului de stat.

Procurorii l-au trimis in judecata pe Bogdan Radulescu in 22 august, pentru evaziune fiscala si punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care il prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate.

Citește și:

Dupa aproape doua luni, in 16 octombrie, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Bogdan Radulescu la un an si sase luni de inchisoare pentru infractiunile de care este acuzat, la care a fost adaugat un spor de pedeapsa de un an si o luna, acesta urmand sa execute, daca pedeapsa ramane definitiva, doi ani si sapte luni de inchisoare.

Instanta a mentinut, prin aceeasi decizie, masura arestarii preventive a lui Bogdan Radulescu.

De asemenea, instanta a dispus confiscarea tuturor bunurilor contrafacute, care poarta insemnele produselor originale Swarovski, ridicate la perchezitiile facute de procurori la firma lui Bogdan Radulescu.

Instanta l-a obligat pe Bogdan Radulescu sa plateasca Agentiei Nationale de Administrare Fiscala prejudicial produs, in suma de 306.780,40 de lei. Radulescu a mai fost obligat sa plateasca firmei Swarovski Aktiengesellschaft suma de 43.721,16 lei, din care care 38.423,16 lei sunt cheltuieli de judecata, iar restul sumei reprezinta daune morale si materiale, precum si 12.000 de lei cheltuieli judiciare catre stat.

Citește și:

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.