Kudika
6 Noiembrie 2014

S-a vazut pe ecografie ce o sa fie de la o posta.

Invitati joi la matinalul Kiss FM realizat de Sergiu si Andrei, cu ocazia aniversarii a 11 ani ai celui mai ascultat post de radio din Romania, Antonia si Alex Velea le-au dezvaluit in sfarsit fanilor ce sex are copilul care se va naste in curand.

Bani pe tine! Alex Velea lanseaza un videoclip parodie

Se apropie momentul cand va aparea copilasul. Cum va simtiti?” i-a intrebat Andrei pe cei doi artisti.

Suntem foarte fericiti” a declarat Alex.

Ii place sa ma mangaie pe buric” a glumit Antonia, povestind ca si-a cumparat o perna de gravida, pe care insa o folosesc mai mult Alex si catelul.

foto: Facebook

Si, pentru ca tot venise vorba despre sarcina Antoniei, Sergiu si Andrei i-au intrebat daca vor sa dezvaluiasca ascultatorilor Kiss FM ce este copilul: fata sau baiat?

O sa zic eu, pentru ca au fost speculatii. Eu trebuie sa confirm. S-a vazut pe ecografie ce o sa fie de la o posta. Seamana cu taica-su” a declarat Antonia, dezvaluind astfel ca va avea un baietel.

Indiferent de sexul copilului, ca ar fi fost fetita sau baietel, e un copil pe care noi ni l-am dorit si ni-l dorim extrem de mult, pe care o sa-l iubim cu tot sufletul nostru si o sa punem in el tot ce stim mai bine. O sa avem un baietel si de abia asteptam sa apara. Asteptam cu sufletul la gura sa apara, asteptam sa ne jucam cu el, suntem disperati” a explicat si Alex.

Noi stim de mult ce-o sa fie. Dupa prima luna, se vedea ce o sa fie” a glumit el.

Alex Velea si Antonia, show erotic pe scena

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: