Setari Cookie-uri

Antonia si Alex Velea AU DEZVALUIT sexul copilului!

S-a vazut pe ecografie ce o sa fie de la o posta.

Invitati joi la matinalul Kiss FM realizat de Sergiu si Andrei, cu ocazia aniversarii a 11 ani ai celui mai ascultat post de radio din Romania, Antonia si Alex Velea le-au dezvaluit in sfarsit fanilor ce sex are copilul care se va naste in curand.

Se apropie momentul cand va aparea copilasul. Cum va simtiti?” i-a intrebat Andrei pe cei doi artisti.

Suntem foarte fericiti” a declarat Alex.

Ii place sa ma mangaie pe buric” a glumit Antonia, povestind ca si-a cumparat o perna de gravida, pe care insa o folosesc mai mult Alex si catelul.

foto: Facebook

Si, pentru ca tot venise vorba despre sarcina Antoniei, Sergiu si Andrei i-au intrebat daca vor sa dezvaluiasca ascultatorilor Kiss FM ce este copilul: fata sau baiat?

O sa zic eu, pentru ca au fost speculatii. Eu trebuie sa confirm. S-a vazut pe ecografie ce o sa fie de la o posta. Seamana cu taica-su” a declarat Antonia, dezvaluind astfel ca va avea un baietel.

Citește și:

Indiferent de sexul copilului, ca ar fi fost fetita sau baietel, e un copil pe care noi ni l-am dorit si ni-l dorim extrem de mult, pe care o sa-l iubim cu tot sufletul nostru si o sa punem in el tot ce stim mai bine. O sa avem un baietel si de abia asteptam sa apara. Asteptam cu sufletul la gura sa apara, asteptam sa ne jucam cu el, suntem disperati” a explicat si Alex.

Noi stim de mult ce-o sa fie. Dupa prima luna, se vedea ce o sa fie” a glumit el.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.