Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu si Victor Slav, in pragul despartirii. Victor e de vina!

Motivul incredibil pentru care Bianca Dragusanu NU mai vorbeste cu Victor Slav.

Tocmai cand apele se linistisera, iata ca Bianca Dragusanu si Victor Slav au din nou probleme in dragoste. Cei doi nu se mai inteleg absolut deloc si asta doar din cauza ca Slav nu are absolut deloc incredere in partenera sa.

Potrivit Cancan, cearta dura care ar fi dus la despartire a pornit dupa ce Bianca ar fi vrut sa plece in vacanta in Dubai, alaturi de cativa prieteni. Fostul prezentator meteo nu a fost de acord, interzicandu-i categoric sa plece.

Bianca refuza sa fie controlata de iubitul sau; de atunci vedeta nu mai vorbeste deloc cu Victor. Cearta dintre ei a fost atat de dura incat este posibil sa aiba urmari neasteptate, scrie Cancan.

Slav nu mai poate avea incredere in ea dupa tot ce s-a intamplat intre ei, iar aceasta gelozie o deranjeaza la culme pe Bianca.

Recent, Victor Slav a marturisit ca nu se gandeste la casatorie deoarece nici macar nu este intr-o relatie cu fosta sotie... de fapt, se pare ca nici nu stie sa defineasca ce se intampla intre ei:

Citește și:

"Mi se adreseaza aceeasi intrebare mereu. Nu punem nicio patalama la aceasta relatie. Nu suntem nici iubiti, nici sot si sotie. Nu o pot defini in vreun fel. Lucrurile merg bine intre noi. Orice ti se intampla in viata este cu un scop, sa inveti cate ceva. Era o presiune foarte mare pe noi. Am fost expusi prea mult. Nu as mai face asta inca odata.

Nu m-as mai expune atat de mult in fata presei. M-am simtit un strain in propria viata. "Viata bate filmul", ar fi titlul unui scenariu de film, daca ar fi sa ma gandesc la asta. Cand nu mai faci declaratii despre viata ta intima, atunci viata ta intima e buna." - a declarat Victor Slav, informeaza Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.