Setari Cookie-uri

Video: Noul videoclip al Andreei Balan e mai dureros decat te asteptai

Am avut incredere oarba ca eram impreuna pe drumul cel bun. Am crezut ca ne putem oferi tot ce avem nevoie.

Andreea Balan vrea sa spuna adevarul. Cantareata pare sa se fi saturat de toate minciunile aparute in presa de scandal din Romania; ea a considerat ca cea mai buna metoda de a se face auzita este printr-o piesa si un videoclip pe masura.

Artista a lansat recent RECE, un clip ce prezinta experienta sa personala.

"Dupa luni de minciuni aruncate in presa si in viata mea, am simtit ca e timpul sa-mi deschid sufletul asa cum nu am facut-o niciodata pana acum. Vreau sa spun partea mea de adevar si vreau sa arat ce am simtit, prin ce am trecut si sunt sigura ca vor fi multi care vor empatiza cu aceste sentimente. E important pentru mine ca oamenii sa auda "RECE" si sa inteleaga cine sunt cu adevarat, dincolo de Facebook sau imaginea din presa." - a declarat Andreea Balan, potrivit Urban.

Mi-am auzit gandurile... cu urechea lipita de podeaua rece din baie. M-am inchis acolo, crezand ca o sa scap de tot ce am aflat... insa mi-am auzit gandurile mai tare ca niciodata. Erau ascutite ca niste turturi de cristal. M-am trezit inconjurata de iluzii. Am avut incredere oarba ca eram impreuna pe drumul cel bun. Am crezut ca ne putem oferi tot ce avem nevoie. M-am pus pe mine deoparte, traiam in minciuna care era viata lui.

Citește și:

Nu stiam daca o sa-l mai pot iubi vreodata. Dar eram pornita sa aflu cine sunt cu adevarat, sa traiesc in adevar, in adevarul meu. Se facuse frig in coltul meu din baie.. si vantul imi spulbera orice speranta. Ma simteam rece... tot mai rece.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.