Setari Cookie-uri

Decizie RADICALA luata de Andreea Balan in relatia cu Keo

Andreea Balan a facut recent acest anunt. Pana si Keo a fost socat de declaratiile cantaretei.

In timp ce Keo continua sa o vorbeasca de rau pe Andreea Balan, cantareata incearca sa inchida acest capitol si chiar sa isi vada de viata sa.

Recent, artista a declarat ca vrea sa lase in spate trecutul, insa chiar si asa, nu isi poate ierta fostul partener deoarece declaratiile acestuia i-au facut foarte mult rau.

"Mie mi se pare foarte urat ce s-a intamplat acum, in ultima perioada. Nu stiu daca o sa pot sa iert ce s-a intamplat, tocmai din cauza faptului ca s-a iesit cu declaratii si a lovit in mine, ca artist. El a iesit cu acuzatii foarte grave la adresa mea, iar lucrurile astea nu se fac. Ceea ce m-a deranjat foarte tare a fost ca a iesit cu Marius Gavrila si au coalizat ca sa ma denigreze ca artist. Puteau spune orice la nivel personal, dar nu la cel profesional, mai ales ca eu am muncit foarte mult, incontinuu, inca de la 10 ani.

Poate ca as fi putut sa il iert la un moment dat, din cauza faptului ca a dus o viata dubla, dar dupa ceea ce a spus despre mine, nu cred ca il voi ierta vreodata", a declarat Andreea Balan, la Antena Stars, informeaza Cancan.

Citește și:

imagini interior si prima pagina: Facebook

Andreea Balan a lansat recent videoclipul piesei RECE, o melodie in care vrea sa spuna adevarul despre relatia dintre ea si Keo:

Mi-am auzit gandurile... cu urechea lipita de podeaua rece din baie. M-am inchis acolo, crezand ca o sa scap de tot ce am aflat... insa mi-am auzit gandurile mai tare ca niciodata. Erau ascutite ca niste turturi de cristal. M-am trezit inconjurata de iluzii. Am avut incredere oarba ca eram impreuna pe drumul cel bun. Am crezut ca ne putem oferi tot ce avem nevoie. M-am pus pe mine deoparte, traiam in minciuna care era viata lui.


Nu stiam daca o sa-l mai pot iubi vreodata. Dar eram pornita sa aflu cine sunt cu adevarat, sa traiesc in adevar, in adevarul meu. Se facuse frig in coltul meu din baie.. si vantul imi spulbera orice speranta. Ma simteam rece... tot mai rece.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.