Gina Pistol a primit un cadou in avans de ziua lui: Schimbare RADICALA de look

Gina Pistol a primit un cadou in avans de ziua lui: Schimbare RADICALA de look

Gina Pistol a adoptat un look de printesa pentru aceasta iarna.

comunicat de presa:

Gina Pistol a primit un cadou in avans de ziua ei, a fost transformata in Craiasa Zapezii de hair stylist-ul Adrian Perjovschi si de make-up artistul Cristina Barsan, iar fotografiile vor putea fi vazute in cadrul rubricii “Transformari radicale by Jovsky” de pe site-ul www.zonamondena.ro.

Asa arata inainte

Pe 9 decembrie este ziua mea si am primit cu bucurie acest cadou, venit putin mai repede la bunul meu prieten, Adrian Perjovschi. Ne cunoastem de 7 ani, lucram excelent impreuna, ii cer sfatul atunci cand vreau sa imi fac o schimbare de look, iar de data aceasta, el impreuna cu make-up artistul Cristina Barsan au facut magie, m-au transformat in Craiasa Zapezii, m-am simtit minunat. Iar accesoriile, rochia diafana de la Irenka m-au ajutat sa intru cat mai bine in pielea personajului”, marturiseste Gina Pistol.

Asa arata acum

Adrian Perjovschi si Cristina Barsan au lucrat in paralel timp de doua ore: “I-am propus Ginei sa interpreteze acest personaj tocmai pentru ca este nascuta iarna, am vrut sa ii fac un mic cadou. Special pentru aceasta transformare si pentru cele ce vor urma am achizitionat produse de la magazinele de efecte speciale din Los Angeles. Suntem foarte incantati de rezultat, Gina arata uimitor”, spune hair stylist-ul Adrian Perjovschi.

Pentru crearea look-ului inghetat am folosit fard gras de culoare argintie, mult pigment si bineinteles, gheata falsa”, adauga make-up artistul Cristina Barsan.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri