Setari Cookie-uri

Anda Adam SE MARITA. Cum arata viitorul sot si cand va fi nunta?

Anda Adam si-a gasit sufletul pereche. Vedeta a fost ceruta in casatorie si a spus DA.

Anda Adam este mai fericita ca niciodata. Dupa o perioada in care nu prea a avut noroc in dragoste, iata ca norocul ii bate din nou la usa.

Se pare ca vedeta traieste o poveste de dragoste cu Andrei Sorin, un instructor de fitness de doar 28 de ani. Insa ce mai conteaza varsta cand exista iubire adevarata, nu?

Intre cei doi lucrurile sunt atat de serioase incat la anul se anunta o nunta. Potrivit declaratiilor artistei, ea a fost deja ceruta in casatorie:

Nu am postat inelul pe nicio retea de socializare, dar il port. Este un inel pe care imi doresc sa il port”, a marturisit Anda Adam la Antena Stars, informeaza Libertatea.

Nunta va fi anul viitor, iar Anda se gandeste serios si la copii:

"In anul nou ce vine. Ma gandeam ca nu o să putem veni unii la altii sa cantam, asa ca o facem anul viitor. Eu eram deja foarte aglomerata cu foarte multe filmari si cantari si nu aveam timp. Stiu cum o sa arate buchetul de mireasa, am poza cu el in telefon. Nu am superstitii. Sa ne distram, sa fie bine! Din punctul meu de vedere, ca femeie, daca nu ai un copil, nu ai nimic. Cred ca scopul nostru maret in viata, singurul este sa avem un copil"

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.