Setari Cookie-uri

Foto: Kate Middleton se imbraca dupa gustul Reginei. Uite ce tinuta a purtat la New York

Kate Middleton se sfatuieste cu Regina inainte de aparitiile publice.

Nu mai are voie sa poarte rochii plisate sau fuste "prea scurte". Potrivit ziarelor internationale, Kate Middleton se imbraca dupa gustul Reginei.

Se pare ca ducesa de Cambridge a fost nevoita sa adopte un "stil de matroana". Este important ca hainele sa transmita statutul de sotie a unui mostenitor la tron. Noul stilist al lui Kate este Natasha Archer, care o ajuta sa isi pregateasca garderoba pentru aparitiile publice.

Kate si William sunt in vizita oficiala la New York. Ducesa a vizitat luni dimineata, la Harlem, celebrul cartier afro-american de la New York, un centru dedicat copiilor - Northside Center for Child Development, informeaza Mediafax.

Purtand un mantou negru elegant de la Goat, o marca britanica, ducesa de Cambridge a urmarit timp de o ora un atelier de lucru manual in compania lui Chirlane McCray, sotia primarului din New York Bill de Blasio.

Citește și:

Insarcinata in cinci luni, ducesa a fost primita cu aplauze de cateva zeci de persoane care au infruntat frigul pentru a o vedea si a-i spune - asa cum arata o pancarta - ca o "iubesc pe Kate".

Tanara le-a salutat si a acceptat un buchet de flori de la un copil.

O ambulanta o urmeaza pe tanara pe parcursul intregii vizite oficiale, ca masura de precautie in legatura cu sarcina.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.