Setari Cookie-uri

Video Smiley: O inima ce nu a iubit niciodata nu va sti sa scrie sau sa rosteasca cuvinte de dragoste

Smiley ne vorbeste despre ce inseamna sa iubesti in noul sau videoclip.

comunicat de presa

O inima ce nu a iubit niciodata nu va sti sa scrie sau sa rosteasca cuvinte de dragoste, iar un om care nu a simtit niciodata fiorii dragostei, nu va putea sa spuna ce este dorul. Despre ce inseamna sa iubesti ne vorbeste si Smiley in cea mai noua piesa a sa, „I wish”, single extras de pe albumul „Acasa”.

Fiecare om are povestile, iubirile sau trairile lui secrete. Nu decidem noi cand ne indragostim si nici intensitatea cu care iubim. Nu putem controla locul, timpul, omul... insa, cateodata, ne este dor.


Simtim nevoia sa recompunem, sa regasim anumite situatii sau persoane. Atunci ne intoarcem in amintiri. «I wish» este dorinta de a retrai momentul special cu persoana iubita, moment care poate dura o noapte, o luna sau o viata”, declara artistul.

Clipul piesei ne dezvaluie o poveste de dragoste scrisa pe corzile unei chitare, expusa pe un diapozitiv si rulata in imagini in clarobscur, ce transmit emotia intalnirii cu acea persoana unica din viata unui om.

Citește și:

Videoclipul este o productie HaHaHa Video Production, fiind regizat de Catrinel Danaiata.

Smiley este artistul pop prin excelenta. De la consacrarea lui ca vedeta, acum mai bine de zece ani, muzica romaneasca nu mai arata la fel. Smiley a adus ritm, culoare, originalitate, dezinvoltura si dorinta de a zambi. Orice postura, de producator, interpret, compozitor sau actor, e intampinata imediat de un succes molipsitor.

„I wish” este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.

foto prima pagina: Adrian Anechitoaie/Retro Future

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.