Setari Cookie-uri

Foto: S-au casatorit in mare secret!

Cel mai dragut cuplu de la Hollywood si-a unit destinele intr-o ceremonie secreta.

Actorii Mila Kunis si Ashton Kutcher, care sunt parintii unei fetite in varsta de doua luni, s-ar fi casatorit recent, in secret, potrivit presei americane, care scrie ca artista a fost vazuta la un meci de baschet purtand ceea ce pare a fi o verigheta, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Mila Kunis, in varsta de 31 de ani, si Ashton Kutcher, in varsta de 36 de ani, s-au logodit in urma cu aproape un an, iar, pe 30 septembrie, au devenit parintii unei fetite, Wyatt Isabelle. Cei doi au fost vazuti vineri asistand la un meci de baschet in Los Angeles, iar presa de peste ocean a remarcat ca actrita purta, pe langa inelul de logodna, si un altul, care parea a fi o verigheta. In schimb, Ashton Kutcher nu purta verigheta la meciul de vineri.

Reprezentantii Milei Kunis nu au raspuns solicitarilor presei de a confirma sau infirma informatia privind casatoria.

Citește și:

Mila Kunis a declarat recent pentru revista W ca doreste ca nunta sa cu Ashton Kutcher sa fie un eveniment privat.

"Nu am vrut sa ma marit niciodata. De la varsta de 12 ani i-am pregatit pe parintii mei ca nu va avea loc nicio nunta. Apoi lucrurile s-au schimbat. Mi-am gasit dragostea vietii. Acum, teoria mea privind nunta este: Nu invita pe nimeni. Fa-o in privat si in secret. Parintii mei sunt de acord cu asta. Sunt doar foarte bucurosi ca am zis «da».", a spus Kunis.

Mila Kunis si Ashton Kutcher, colegi in distributia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna lor in luna februarie 2014. Cei doi au inceput o relatie in 2012, la aproape un an dupa ce Ashton Kutcher s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie. Dupa un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divortat oficial de Demi Moore, in noiembrie 2013.

Citește și:

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.