Setari Cookie-uri

Foto: Kate Middleton a aflat ce va naste. Uite ce nume au ales pentru bebelus

Kate Middleton si Printul William au aflat sexul copilului. Ei deja au ales si numele bebelusului.

Kate Middleton va naste o mica printesa - surse din interiorul palatului au anuntat ca ducele si ducesa de Cambridge sunt nerabdatori deoarece vor avea o fetita.

"Kate si William au mers la un control de rutina in saptamana 21 de sarcina. Ei au aflat ca vor avea o fetita. De atunci, toata lumea se intreaba ce nume ii vor pune micutei." - a declarat o sursa pentru revista OK.

"Chiar daca cei doi au vrut sa aleaga un nume traditional, Elizabeth sau Mary, sau ceva care sa aiba o insemnatate pentru ei. Asa ca au ales Diana." - a adaugat sursa.

In ciuda relatiei destul de complicate dintre Diana, Regina Elisabeta a II a si Printul Charles, William a avut o legatura foarte puternica si apropiata cu mama sa. El nu a vazut-o niciodata ca pe o persoana regala, ci doar ca pe mama sa; copilaria lui a fost una foarte fericita si asta tot datorita mamei sale.

Citește și:

Kate a fost cea care a venit cu ideea ca micuta printesa sa primeasca numele Diana; ea a considerat ca munca de caritate facuta de Printesa Diana trebuie sa "traiasca" in continuare:

"Ei au hotarat ca, indiferent de ce vor spune ceilalti, isi vor numi fetita dupa bunica ei." - a incheiat sursa.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.