Setari Cookie-uri

Foto: Kim Kardashian, cine te imbraca in asa hal? Raspuns: Kanye West, sotul ei

Kim Kardashian s-a facut de ras la New York Fashion Week intr-o tinuta groaznica.

Asa ceva... nu as purta nici daca hainele mi-ar fi date pe gratis - si sunt convinsa ca toate ajung sa coste o caruta de bani. Kim Kardashian a fost prezenta la lansarea noii colectii Adidas, in colaborare cu Kanye West. Vedeta a fost imbracata chiar de sotul sau, marele designer de moda neinteles.

Kimmie a purtat o tinuta pe cat de bizara pe atat de urata - o salopeta incomoda, cu pantaloni lycra si dress in partea bustului. Pentru a acoperi zona sanilor, Kanye s-a gandit ca ar fi bine sa ii dea lui Kim o bustiera pe care sa o poarte peste oribila salopeta. Look-ul a fost completat de o jacheta military supradimensionata si, bineinteles, botine cu toc si ciorapi.

Dar pana la urma... ce stim noi despre moda?

sursa foto interior si prima pagina: Instagram

La eveniment a fost prezenta si fiica lui Kim, North West. Micuta, in varsta de doar doi anisori a stat in brate la mami in primul rand, alaturi de Anna Wintour, Beyonce si Jay Z. Fetita a fost cuminte pret de doar cateva secunde, apoi a inceput sa planga si sa se agite, Kim fiind nevoita sa iasa cu ea din sala.

Citește și:

Sincer acum, de ce sa obligi un copil de doar doi ani sa stea la un show de fashion? E doar un copil!!! Ce nu fac unii pentru publicitate!

Mai mult, la iesirea din cladire (fix in momentul in care se indrepta catre show), Kim Kardashian i-a dat lui North West un adidas pe care sa il tina in mana - altfel cum este promovat tati?

foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.