Setari Cookie-uri

Lady Gaga SE MARITA! Cine este barbatul care i-a furat inima?

Cantareata Lady Gaga se pregateste de nunta. Vedeta si-a gasit sufletul pereche.

Cantareata Lady Gaga si iubitul sau, actorul Taylor Kinney, care au o relatie de circa patru ani, s-au logodit, potrivit unui anunt facut de artista americana luni, pe retelele de socializare online, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

"Mi-a daruit inima lui de Ziua Indragostitilor, iar eu am spus «Da»!", a scris Lady Gaga pe contul sau de pe platforma Instagram, unde a publicat si fotografia unui inel in forma de inima.

Lady Gaga, in varsta de 28 de ani, si Taylor Kinney, in varsta de 33 de ani, au o relatie de circa patru ani, potrivit revistei People.

Taylor Kinney este actor si joaca in prezent in serialul difuzat de NBC "Pompierii din Chicago/ Chicago Fire". In 2012, Kinney a jucat in pelicula "Misiunea: 00.30 A.M./ Zero Dark Thirty", regizata de Kathryn Bigelow.

Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august 2012, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.

Citește și:

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.