Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu l-a parasit pe Victor Slav. Noul iubit al vedetei este... ADI MUTU

Bianca Dragusanu si Adrian Mutu formeaza un cuplu. Victor Slav este de domeniul trecutului.

Aceasta este stirea momentului: Bianca Dragusanu l-a parasit pe Victor Slav pentru Adrian Mutu.

Chiar daca Dragusanu continua sa posteze pe contul oficial de Facebook imagini cu ea si Slav, relatia dintre ei pare sa fie una doar profesionala. Cei doi au incercat sa reaprinda focul iubirii, insa din cauze inca necunoscute, se pare ca au esuat, asa ca au ramas doar prieteni si parteneri de afaceri.

Bianca nu a stat prea mult singura si a dat fuga la nimeni altul decat Adi Mutu, proaspatul burlac care simte nevoia sa isi faca de cap in Romania.

Potrivit Libertatea, relatia dintre dintre roscata si fostul fotbalist este inca la inceput, insa totul pare sa se miste destul de repede intre ei. Se pare ca ei au reluat aventura pe care au inceput-o in urma cu sase ani, pe vremea cand Bianca era inca iubita lui Adi Cristea, iar Mutu era casatorit cu Consuelo.

Citește și:

Bianca si Adi Mutu isi dau intalniri in cafenele de lux din Capitala si petrec tot mai mult timp impreuna; surse din anturajul lor sustin ca cei doi indragostiti nu pot sta departe unul de celalalt. De Ziua Indragostitilor, proaspatul cuplu a mers la munte, in statiunea Predeal, unde au petrecut clipe romantice departe de ochii curiosilor si de paparazzi.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.