Setari Cookie-uri

Oscar 2015: Cele mai frumoase rochii de pe covorul rosu

Eleganta si stralucire pe covorul rosu, intr-o seara ploioasa la Los Angeles

Margele inedite, bijuterii in nuante pale si rochii in tonuri indraznete au stralucit pe covorul rosu al celei de-a 87-a gale a premiilor Oscar, care a avut loc duminica seara la Los Angeles, unde filmul "Omul Pasare sau Virtutea Nesperata a Ignorantei/ Birdman" a fost marele castigator, informeaza Mediafax.

Actrita Julianne Moore a purtat o rochie Chanel stralucitoare, iar Felicity Jones si Emma Stone au aparut in creatii sclipitoare, la defilarea pe covorul rosu, afectat de vremea ploioasa, a celei mai importante seri a industriei cinematografice, relateaza Reuters.

Felicity Jones, nominalizata la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din "Teoria Intregului/ The Theory of Everything", a purtat o rochie gri, creatie semnata Alexander McQueen, inspirata parca din basme, cu un top decorat cu margele, care acopereau inclusiv gatul. Jones a declarat ca a ales rochia pentru "puterea si feminitatea" sa.

Citește și:

"Anul acesta a fost un punct de cotitura din punct de vedere al modei pe covorul rosu. Incepem sa vedem aproape pe toata lumea riscand", a declarat Eric Wilson, director de stiri din domeniul modei in cadrul InStyle Magazine. Wilson a spus ca actritele au evitat traditionalele rochii de "printese din basme", alegand o gama larga de decolteuri si texturi.

Lupita Nyong'o, castigatoare anul trecut a premiului Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, a fost urmarita cu atentie de fotografi si camerele de filmat cand si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o rochie Calvin Klein, decorata cu 6.000 de perle, ce i-a lasat spatele la vedere si la al carei design a contribuit ea insasi.

"M-am gandit la fluiditate, un omagiu adus marii", a spus Nyong'o, care a prezentat premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar, care i-a revenit lui J.K Simmons.

Citește și:

Tonurile metalice usoare au fost preferate de actrite precum Jennifer Aniston si Anna Faris.

Jennifer Aniston, care a pasit pe covorul rosu insotita de logodnicul sau, Justin Theroux, a purtat o rochie Versace lunga, decorata cu margele si paiete, crapata pana deasupra genunchiului pe piciorul stang, sustinuta de o bretea subtire pe umarul drept.

Anna Faris, in varsta de 38 de ani, a purtat o rochie decorata cu margele argintii creata de Zuhair Murad.

Jennifer Lopez si Emma Stone, cea din urma nominalizata la premiul Oscar pentru actrita in rol secundar, au optat amandoua pentru creatii semnate Elie Saab.

Jennifer Lopez a ales o rochie lunga, de culoarea bronzului, cu un top mulat, subliniindu-i formele, decorat cu margele de aceeasi culoare, in timp ce Emma Stone a purtat o rochie verde usor stralucitoare, mulata in partea de sus, cu spatele gol, crapata pe picior pana sus pe coapsa. Culoarea verzuie a contrastat placut cu parul rosu al actritei.

Citește și:

Julianne Moore, care a castigat premiul Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol principal pentru prestatia din "Still Alice", a purtat o rochie fara bretele creata de Chanel, mulata si cu accente negre deasupra sanilor, pe talie si in zona gleznelor.

Naomi Watts a stralucit la propriu intr-o rochie Armani Prive, cu spatele gol, impodobita de sus pana jos cu margele argintii si negre.

Cantareata Lady Gaga, care a participat pentru prima data la gala premiilor Oscar, unde a si adus un tribut muzical filmului "Sunetul muzicii/ The Sound of Music", a purtat o creatie controversata, tabloidul britanic Daily Mail considerand-o deja una dintre vedetele prost imbracate de pe covorul rosu, in timp ce directorul de stiri de la InStyle Magazine a catalogat aparitie "un mare moment al modei". Lady Gaga a purtat o creatie semnata Azzedine Alaia, alba cu decoratii argintii, cu o textura amintind de pielea de crocodil, si o pereche de manusi rosii evazate, pana aproape de coate. Rochia a avut nevoie de trei saptamani si de lucrul a 25 de oameni pentru a fi gata la timp pentru gala premiilor Oscar.

Citește și:

Frantuzoaica Marion Cotillard, nominalizata la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita pentru rolul din "Doua zile, o noapte/ Deux jours, une nuit", a defilat intr-o rochie alba decorata cu broderii, semnata Christian Dior.

Pentru Eric Wilson, Marion Cotillard si Julianne Moore au fost vedele cele mai bine imbracate ale galei premiilor Oscar.

"Infrumusetarea a fost principala caracteristica in aceasta seara (duminica, n.r.)", a spus Wilson.

Rosul a fost alegerea preferata de mai multe actrite, printre care s-au remarcat Dakota Johnson, care a purtat o creatie Saint Laurent Paris, si Rosamund Pike, nominalizata la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal ("Fata disparuta/ Gone Girl"), care a spus ca vrut sa poarte ceva colorat pentru a incheia sezonul premiilor de la Hollywood, dupa ce a purtat mai mult alb si negru la celelalte gale de premiere din industria cinematografiei.

Citește și:

Rosamund Pike a purtat o rochie Givenchy rosie, fara bretele, cu broderie de dantela care ii conferea aspectul a mai multe straturi de petale de trandafiri.

Scarlett Johansson a purtat o creatie Versace, mulata si de un verde inchis, cu un colier bogat, din aceeasi nuanta, acoperindu-i gatul si decolteul.

Anna Kendrick a aparut pe covorul rosu intr-o rochie Thakooon, de matase de culoarea coralului.

Reese Witherspoon, nominalizata la categoria cea mai buna actrita pentru rolul din "Wild", a ales o rochie Tom Ford, gri-albastrui, cu accente negre, a vorbit despre campania "Ask her More" (Intreab-o mai multe, n.r.), in care vedetele de sex feminin fac lobby pentru a fi intrebate despre mai multe lucruri pe covorul rosu, nu doar despre ceea ce poarta.

"Suntem mai mult decat rochiile noastre. Suntem foarte fericite sa fim aici si sa putem vorbi despre munca noastra. Este greu sa fii femeie la Hollywood sau in oricare alta industrie", a declarat Witherspoon.

Citește și:

Cea de-a 87-a gala de decernare a premiilor Oscar a avut loc duminica seara la Los Angeles, filmul "Omul Pasare sau Virtutea Nesperata a Ignorantei/ Birdman", regizat de Alejandro Gonzalez Iñárritu, fiind marele castigator al serii, primind premiul Oscar la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun regizor", "cel mai bun scenariu original" si "cea mai buna imagine".

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.