Setari Cookie-uri

E mai mult decat iti poti imagina! Cati bani primeste familia Kardashian pentru emisiunea lor?

Membrii familiei Kardashian (cu Kim Kardashian in frunte) au primit o caruta de bani pentru a isi continua emisiunea.

Kris Jenner, mama celebrelor surori Kardashian, a incheiat un contract in valoare de 100 de milioane de dolari privind continuarea, pentru cel putin inca patru ani, a reality show-ului dedicat de la televiziunea americana E!, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Contractul negociat de Kris Jenner se refera la participarea, pentru cel putin urmatorii patru ani, a sa si a fiicelor sale, Kim Kardashian West, Khloé si Kourtney Kardashian si Kendall si Kylie Jenner, la emisiunea "Keeping Up with the Kardashians", dar si implicarea intr-o serie de proiecte pe internet si programe inspirate din reality show-ul de succes.

Potrivit relatarilor din presa americana, fostul sot al lui Kris Jenner, Bruce Jenner, nu va beneficia de pe urma extinderii contractului si va parasi show-ul dupa urmatorul sezon.

Citește și:

Bruce Jenner ar urma sa aiba propriul show de televiziune, care va urmari tranzitia fostului sot al lui Kris de la barbat la femeie, in urma operatiilor si tratamentelor hormonale.

Kanye West, sotul lui Kim Kardashian, va continua sa apara ocazional in reality show-ul celebrei familii, dar artistul nu este parte a contractului incheiat cu televiziunea E!.

sursa imagini interior si prima pagina: Instagram

Creatorul show-ului, Ryan Seacrest, va primi o parte importanta din valoarea contractului, potrivit termenilor intelegerii.

"Keeping Up with the Kardashians" este un reality show difuzat de televiziunea americana prin cablu E!, care a avut premiera pe 14 octombrie 2007, ajuns in prezent la sezonul al noualea. Emisiunea prezinta viata privata a familiei Kardashian-Jenner. Vedetele principale sunt surorile Kim, Kourtney si Khloé Kardashian, Kim fiind cea mai cunoscuta dintre ele, mai ales dupa casatoria cu rapperul american Kanye West. Emisiunea a primit cronici moderate din partea criticilor, dar este adesea privita negativ din cauza ca ar promova conceptul de "a fi faimos pentru ca esti faimos", iar unele aspecte ale povestilor prezentate in emisiune par sa fie inventate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.