Setari Cookie-uri

Video: Asculta aici piesa care ne va reprezenta la Eurovision 2015

Trupa Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision 2015. Asculta piesa cu care vor participa in competitie.

Trupa Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena (Austria), cu piesa "De la capat", castigatoare a finalei selectiei nationale Eurovision, care s-a desfasurat duminica seara, la Sala Polivalenta din Craiova, si a fost difuzata in direct la TVR, informeaza Mediafax.

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania la Eurovision 2015, a fost aleasa in urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) si prin televoting (50%).

Astfel, trupa Voltaj a obtinut 4.707 voturi din partea publicului, care s-au transformat in 12 puncte, carora li s-au adaugat cele 12 puncte din partea juriului.

Pe pozitia a doua, in urma voturilor, s-a situat Luminita Anghel ("A Million Stars"), cu 18 puncte, iar, pe pozitia a treia, Ovidiu Anton ("Still Alive"), cu 15 puncte.

Juriul selectiei nationale a concursului Eurovision a fost format din interpretul si compozitorul Mihai Pocorschi, Ovi - Ovidiu Cernauțeanu -, care a reprezentat Romania la Eurovision 2014, alaturi de Paula Seling, Bogdan Honciuc, corespondent pentru Eurovision in Romania si Republica Moldova, Anca Lupes, specialist in management si impresariat artistic, si compozitorul si dirijorul Viorel Gavrila (presedinte).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.