Setari Cookie-uri

Justin Timberlake este tatic. Afla ce nume a ales pentru bebelus

Jessica Biel, sotia lui Justin Timberlake, a nascut un baietel. Micutul a primit cel mai dragut nume.

Actrita Jessica Biel, care este casatorita cu cantaretul si actorul american Justin Timberlake, a nascut un baietel, acesta fiind primul copil al cuplului, informeaza revista People, potrivit Mediafax.

Jessica Biel, in varsta de 33 de ani, a nascut un baietel, care a primit numele Silas Randall Timberlake, au confirmat reprezentantii actritei, sambata, pentru people.com.

Acestia au precizat ca atat mama, cat si bebelusul se simt foarte bine, iar tatal este extaziat.

Justin Timberlake a confirmat abia pe 31 ianuarie, cu ocazia celei de-a 34-a aniversari a lui, faptul ca va deveni in curand tata, intrucat sotia sa, actrita Jessica Biel, era insarcinata cu primul copil al cuplului.

Jessica Biel si Justin Timberlake s-au logodit in timpul vacantei de Craciun din 2011 si s-au casatorit pe 19 octombrie 2012, intr-o ceremonie restransa, care a avut loc in Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Citește și:

Jessica Biel este o actrita americana care a aparut intr-o serie de filme hollywoodiene, dupa ce s-a facut cunoscuta in serialul de televiziune "Al saptelea cer". In ultimii ani, ea a atras atentia publicului mai ales prin relatia sa cu cantaretul Justin Timberlake.

sursa foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.