Setari Cookie-uri

Video: Oana Zavoranu si mesajul INCREDIBIL postat in urma cu putin timp pe pagina sa de Facebook

Mesajul recent postat de Oana Zavoranu pe pagina sa de Facebook. Ce spune vedeta?

Joi dimineata, la ora 06:00, Oana Zavoranu posta un filmulet pe contul sau oficial de Facebook, clip realizat in memoria tatalui sau. Colajele sunt realizate din imagini din copilarie, fotografii personale pe care Oana nu le-a mai aratat publicului pana acum.

"Cel mai adevarat discurs al meu doar cu imagini si cateva fraze intr'un filmulet in care cine are ochi sa vada si urechi sa inteleaga versurile, isi vor da seama mai bine de ce simt decat daca as posta un comment lung....
Apare o Pantera Neagra care sunt eu cea de acum,
cu exceptia unor Oameni pe care ii pot Numara doar pe degetele de la o mana.( incluzandu-va si pe voi fanii mei adevarati).
Urmariti-l, dar doar cei care sunteti de-ai mei ca poate produce grave leziuni cerebrale prostilor care au un singur neuron si le poate fi afectat.
Asta este DOAR PENTRU VOI, ca nu imi bat capul cu prostii.
Love you all OANA
" - este mesajul care insoteste clipul.

Citește și:

Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu, s-a stins din viata vineri, 17 aprilie. Femeia se afla in coma de joi seara, fiind tinuta in viata doar cu ajutorul aparatelor, anunta ziarul Click.

Se pare ca Marioara se afla pe patul de spital de trei luni, perioada care a fost foarte dureroasa pentru ea. La inceptul anului 2015, mama Oanei Zavoranu a suferit o interventie chirurgicala pentru indepartarea unui rinichi; pe langa aceasta problema, ea se lupta si cu diabetul.

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.